Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben
1 2 3 4

1. Osztrák Karácsony Múzeum

#Advent és karácsony     #Múzeum    

Antik karácsonyfadíszek, amelyeket kisvonattal csodálhatunk meg! Steyrben található világ legnagyobb karácsonyi magángyűjteménye: 18.200 tárgy 1830-2000 közötti időből.

navigate_next

1. Osztrák Krampuszmúzeum

#Advent és karácsony     #Karintia     #Múzeum    

A Krampusz múzeum a Suetschach környéki téli népszokásokba enged bepillantást.

navigate_next

Advent a Johannesbachklamm szurdokban

#Advent és karácsony     #Alsó-Ausztria    

Álomszép természeti környezetben, a Johannesbachklamm szurdokban megrendezett Würflachi Adventi Vásár szó szerint mindenkit elbűvöl. A vásár 2020-ban, a koronavírus-járvány miatt elmarad!

navigate_next

Advent Alsó-Ausztriában

#Advent és karácsony     #Alsó-Ausztria    

A közel 300 alsó-ausztiai tradicionális karácsonyi vásár hangulata elvarázsolja a látogatókat. A kastélyok ünnepi díszbe öltöznek, mindenhol érezni a karácsonyi mézeskalácsok és a forró italok - a forralt bor, a forralt must és a puncs- illatát.

navigate_next

Advent Burgenlandban

#Advent és karácsony    

Ünnepi sokadalom várja vendégeit az Esterházy-kastélyban és a Lackenbachi kastélyban. Raidingban Liszt Ferenc szülőháza elött felcsendül a Csendes éj c. híres karácsonyi dal. Stadtschlainingban pedig különleges középkori karácsonyi vásár hív nézelődésre.

navigate_next

Advent Grazban

#Advent és karácsony     #Graz    

Grazban a koronavírus-járvány miatt valószínűleg decemberben nyitnak a karácsonyi vásárok. A város ilyenkor csodálatos fényárban úszik, mindenfelől karácsonyi dalok hangja száll.

navigate_next

Advent Steyrben

#Advent és karácsony    

Steyrben úgy érezhetik magukat az adventi időszakban ide látogatók mintha visszautaztak volna néhány évszázadot az időben. Mi lehet annál szebb, mint egy karácsony előtti időben tett látogatás abba a városba, ahol a "Christkindl" (Jézuska) lakik?

navigate_next

Advent Tirolban

#Advent és karácsony    

Advent és karácsony Tirolban - a hegyek tartományában a csillogó városi események mellett hagyományőrző hegyi karácsonyok jellemzik az év legmeghittebb időszakát.

navigate_next

Advent varázslat Karintiában

#Advent és karácsony     #Karintia    

Az adventi időszakban Karintiában hagyományőrző karácsonyi vásárok csábítanak időtöltésre. A téli napforduló alkalmával krampuszok lepik el az utcákat és űzik ki hangos kolompolással és kerepeléssel a rossz szellemeket.

navigate_next

Adventi vásárok Felső-Ausztriában

#Advent és karácsony     #Salzkammergut    

Karácsonyi hangulat, ünnepi fényár és édes illatgomolyagok várják a vendégeket Felső-Ausztria karácsonyi vásárain - idilli történelmi óvárosokban vagy a Wolfgangsee partján.

navigate_next
1 2 3 4

Régióválasztó

arrow_upward