Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben
1 2 3 4

Amalfi-part titkos helye: Furore

#Amalfi-part     #I borghi più belli d’Italia    

A gyönyörű Amalfi-parton fekvő Furore hírnevét egy mély szakadéknak köszönheti, amely a kíváncsi szemek elől elrejtette a városkát.

navigate_next

Arqua Petrarca: Itt élt és nyugszik Petrarca

#I borghi più belli d’Italia    

Arquá Petrarca, kis középkori falu, mely változatlanul őrzi a régi idők báját. Római idők óta lakott terület, fontosságát azután nyerte el, hogy Francesco Petrarca itt töltötte életének utolsó éveit. A város a Borghi piu belli d'Italia díj birtokosa.

navigate_next

Brisighella

#I borghi più belli d’Italia    

Brisighella: Egy gyöngyszem a hegyekben.

navigate_next

Castel Gandolfo - Pápai nyaraló

#I borghi più belli d’Italia     #Park és kert     #Róma     #Vár és kastély    

A Rómától húsz kilométerre fekszik Castel Gandolfo pápai palotái, ahol a pápák 400 éve a nyarakat töltötték. Ferenc pápa 2016 októberében múzeumnak ajánlotta fel az Albanói-tó (Lago di Albano) partján található Castel Gandolfó-i nyári rezidenciáját.

navigate_next

Castello di Gradara

#I borghi più belli d’Italia     #Vár és kastély    

A középkori vár Paolo és Francesca, Dante és Petrarca által megénekelt szerelmének helyszíne. Gradara történelmi múltja és lenyűgöző panorámája miatt méltán vált a régió egyik legkedveltebb kirándulócélpontjává.

navigate_next

Castelsardo

#I borghi più belli d’Italia     #Szardínia    

Castelsardo Szardínia egyik legszebb, legjellegzetesebb látnivalója. A kivételes fekvésű település a festői óvárosáról, lenyűgöző panorámájáról híres. A tenger fölé magasodó sziklaszirten épült óváros szűk kis utcáival rendkívül romantikus hangulatú.

navigate_next

Cefalu

#I borghi più belli d’Italia     #Szicília    

A város Szicília legnagyobb turistalátványosságai közé tartozik. Az utazó többek között római fürdőket, egy ősi katedrálist, szépséges tengerpartokat találhat a városban.

navigate_next

Cinque Terre - a világ egyik legszebb partszakasza

#Cinque Terre     #I borghi più belli d’Italia     #Legjobb & legszebb     #Ligur tengerpart     #Világörökség    

Cinque Terre-t sokan a világ egyik legszebb partszakaszának tartják a festői táj miatt. A sziklára épült öt festői városka, melyeket gyalogösvény köt össze, megőrizte a "régi Itáliát" hangulatát. Cinque Terrét az UNESCO felvette a Világörökség listájára.

navigate_next

Civita di Bagnoregio

#I borghi più belli d’Italia    

Civita di Bagnoregio elég bizonytalanul áll egy sziklán mély szakadékokkal körülvéve. A Rómától 160 kilométerre fekvő településen 5 euró belépőjegyet kérnek a látogatóktól

navigate_next
1 2 3 4

Régióválasztó

arrow_upward