» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

ivie – a Bécsi Turisztikai hivatal digitális városi túravezetője (iOS és Android) új nézőpontba helyezi a város látnivalóit, érdekességeket árul el, továbbá számtalan történetet és anekdotát ismer.


Egy önálló audio-séta Beethoven Bécsén át is elérhető. A Bécsi Turisztikai Hivatal új alkalmazása, amely ingyenesen letölthető iOS és Android készülékre egyaránt, az igényes vizuális megjelenítésre helyezi a hangsúlyt és több száz fotóval, valamint tucatnyi videóval kiegészítve kalauzol végig minket Bécsen.

A Bécsi Turisztikai Hivatal a jubileumi Beethoven-évben egy innovatív hang-alkalmazást is készített az Amazon és a Google digitális asszisztenséhez. Aki az Alexa skillek vagy a Google akciók közül aktiválja a Beethovens Wien vagy a Beethoven’s Vienna programot, az elindít egy interaktív hangjátékot Ludwig van Beethoven életéről és munkásságáról. A hangjáték során olyan történetek és anekdoták hallhatók, amelyek még a Beethovent jól ismerőknek is az újdonság erejével hathatnak és sok mindent elárulnak személyéről és munkásságáról. A megfelelő zenei aláfestést a Philippe Jordan vezette Bécsi Szimfonikusok biztosítják, akik Beethoven mind a kilenc szimfóniájából játszanak részleteket.

ivie – a Bécsi Turisztikai hivatal digitális városi túravezetőjeTartomány:Wien
Település:Wien
GPS: 48° 12′ 30.07332″, 16° 22′ 21.01512″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward