» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A gyönyörű alpesi környezet az biciklisek eldorádója: hegyikerékpáros ösvények és Ausztria legnagyobb hegyikerékpáros játszótere várja a látogatókat.


A felvonó hegyállomásától jól kiépített ösvény vezet a Spiegelseeig, amiben szélcsendes napokon visszatükröződik a Dachstein hármas homloka. 

A Spiegelsee meglátogatása a Gasselhöhén, a Rippetecken és a Schoberen át vezető körúton egészíthető ki a három csúcs meghódításával. A "csendes víz" témaútvonal a Spiegelseehez vezető útvonalról ágazik le. 

2018 nyarán gyerekek részére egy biciklis játszóteret, a "Reiteralm Junior Trails"-t hoztak létre. Az új „Reiteralm Junior Trails” összesen 600 méter hosszú pályákból áll a Schladming-Dachstein régió gyönyörű alpesi környezetében. A gyermekek és a fiatal kezdő bringások négy, különböző nehézségi fokú pályán sajátíthatják el a hegyikerékpározás alapjait, illetve javíthatják tudásukat. A legkönnyebb pálya különösen gyermekbarát kialakítású és akár még futóbiciklivel is nagyszerűen használható.

A pályák könnyen elérhetők a kedden, pénteken és vasárnap közlekedő Preunegg Jet kabinos felvonóval, vagy autóval minden nap a Reiteralm alpesi úton. A gyerekek számára kerékpár, sisak és védőfelszerelés a helyszínen kölcsönözhető.

Hegyikerékpáros ösvények

A két kék (könnyű) és két piros (közepesen nehéz) útvonalnak köszönhetően összesen 15 kilométerrel bővült a Reiteralm single trail kínálata. Emellett két régi túraútvonalat megnyitottak a hegyikerékpárosok előtt is, amelyek így shared, vagyis megosztott trailként funkcionálnak tovább. A szintkülönbség 700 méter.

A kerékpárok hegyi felvonóval történő szállításához félnapos és egész napos bérletet lehet váltani, amire a Schladming-Dachstein Sommercarddal rendelkezők kedvezményben részesülnek. Kerékpárbérlésre a Preunegg Jets völgyállomásánál található Bikecenter Reiteralmban van lehetőség.Tartomány:Steiermark
Település:Schladming
Cím:Reiteralm
GPS: 47° 23′ 19.60836″, 13° 35′ 51.36144″
Honlap: https://www.reiteralm.at/de

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward