» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Rittisberg a dachsteini régió legnagyobb és legjobb kalandhegye. A 4 üléses libegő hegyállomásán a gyerekeket egy nagy játszótér és babakocsival is járható túrautak várják.


Kicsiket és nagyokat egyaránt számos szabadidős tevékenység vár - és mindez egyetlen helyen!! Nyáribob, óriásroller, úszás, kirándulás, mászás, íjászat, e-motocross, meseút, kereszt a hegycsúcson, kunyhókaland.

„I love Rittisberg“ ezt üzeni a 2016 nyarán megnyitott magaslati játszótér Ramsauban, a Rittisbergen. Központi eleme a teljesen fából készült felirat, aminek 3 m magas betűiben hinták, mászóhálók és mászóállványok vannak. Az olyan ismert attrakciók mellett, mint a Rittisberg Coaster, Forest Park, Segway Parcours vagy a mesesétány, 2018-ban újdonság a Flyline, ami az erdei körhinta és a Flying Fox keveréke. Szinte zajtalan lebegést nyújt az erdőn át, 430 m messzire. A 8 év és 125 centi fölött gyerekek már egyedül repülhetnek, a kisebbek egy kísérővel.

Völgyállomás: Ramsau am Dachstein 1135 m

Freizeitpark Beach szabadidőpark fürdőtóval

Forest Park erdei kötélpálya (részletek)

Rittisberg Coaster nyári bobpálya

Hegyállomás: Rittisberg 1.582 m

babakocsival járható túraút a csúcs körül, menetidő kb. 1 óra.

több jól kitáblázott túraútvonal, útközben hütték játszótérrel, hegyi legelők állatokkal

nagy játszótér a Rittisstadl-nál

óriásrollerrel lehet leszáguldani a völgybe

Meseút, babakocsival járható. A völgyállomás baloldalán kezdődik az út, a sárga jelzést kell követni. Az út mesefigurák mellet vezet, 1 óra menetidő után érkezünk meg a Rittisstadl-hoz. Ha a gyerekek kitöltik Ramsau Beach kijáratánál kapható nyereménykártyát (a mesefigurákat kell felismerni), a Rittsstadl-nál egy meglepetés vár rájuk. A fogadóban megpihenhetünk, a gyerekek az állatsimogatóban és játszótéren játszhatnak. Végül a hegyről lemehetünk gyalog, libegővel vagy óriásrollerral!

Tartomány:Steiermark
Település:Ramsau am Dachstein
Cím:8972 Ramsau am Dachstein, Schildlehen 124
GPS: 47° 25′ 34.79232″, 13° 37′ 21.82224″
Honlap: http://www.rittisberg.at

Régióválasztó

arrow_upward