» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Gasteini-völgy legnapsütöttebb és legszélesebb pontján található Bad Hofgastein. A környező hegyek és az Alpesi Termálfürdő egyedülálló feltételeket garantál a tökéletes kikapcsolódáshoz.


A Gasteini-völgy legnapsütöttebb és legszélesebb pontján található Bad Hofgastein a Gasteini-völgy történelmi központja. A város szívében sétálóutcák, szép üzletek, szállodák és éttermek, valamint egy nagy gyógypark találhaltó.

A környező hegyek és az Alpesi Termálfürdő - a szaunavilággal - egyedülálló feltételeket garantál a tökéletes kikapcsolódáshoz. A kínálatot változatos zenei és kulturális programok, valamint téli és nyári sportolási lehetőségek széles választéka teszi teljessé.

Schlossalmbahn

  • Völgyállomás: Bad Hofgastein, 843 m
  • Középállomás I.: Kitzstein, 1302 m
  • Hegyállomás: Schlossalm, Kleine Scharte, 2050 m

Miután a hegyi felvonóval elértül a "Kleine Scharte" (2050 m) hegyállomást, megcsodálhatjuk a Gasteini-völgy varázslatos hegyvidékére nyíló lélegzeteállító körpanorámát. Izgalmas látnivalók a bizarr sziklaformációk, amelyeket a szél és az időjárási viszontagságok faragtak, csiszoltak évszázadokon át .

Nagy játszótér. Óriásroller és mountaincart pálya a középállomáshoz vezet.

Túrautak, útközben padok, nyugágyak a pihenni vágyóknak. Babakocsival járható túraút vezet a hegyállomástól a Schlossalseehez és vissza -egy körutat megtéve- a hegyállomáshoz.

Alpesi Termálfürdő (részletek)

Egyéb programok a régióban: Gasteinertal (részletek)

A Gasti gyermekklub minden nyáron megnyitja kapuit az apróságok előtt. A számtalan játék és szórakozás mellett az unatkozás szóba sem jöhet. A négy és tizenkét év közötti gyermekek itt számtalan program közül válogathatnak. Azok a gyermekek, akik egy "Gasti-vendéglátónál" laknak, ingyenesen vehetik igénybe a gyermekklub szolgáltatásait (az ebédért költségtérítést kell fizetni). A változatos programkínálatban a számtalan szabadtéri játék mellett például tutajépítés és kenyérsütés is szerepel. Azok a gyermekek, akik szüleikkel egy "Gasti Family Gastein" partnerszálláshelyen töltik az üdülésüket, automatikusan kapnak egy Gasti igazolványt. A Gasti igazolvánnyal vonzó kedvezmények vehetőek igénybe a gasteini termálfürdőkbe, valamint kedvezményes áron vásárolhatóak a gyermekjátékok és gyermekruhák.

Tartomány:Salzburg
Település:Bad Hofgastein
GPS: 47° 6′ 50.71932″, 13° 7′ 57.5796″
Honlap: http://www.skigastein.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward