» Magyarország

» Magyarország » Somogy » Balaton


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Zamárdi azon kevés balatoni nyaralóhelyek közé tartozik, ahol még szabadon lehet fürödni.


Fesztiválok 2022-ben Zamárdiban

BALATON SOUND FESZTIVÁL

2022. 06.29. - 07.02.

A térség egyik legnagyobb elektronikus zenei bulija a Balaton partján, Zamárdi szabadstrandján.

Mások mellett Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Timmy Trumpet és Alesso is fellép a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban június 29. és július 2. között.

A fesztiválon június 29-én lép színpadra a dj-világranglistán második Martin Garrix, június 31-én Dimitri Vegas & Like Mike, július 1-jén az álarc mögé rejtőző Marshmello és a közönségkedvencnek számító, magyar feleséget választó Timmy Trumpet, július 2-án pedig a house svéd kiválósága, Alesso.

A nagy visszatérők mellett első alkalommal ad műsort a Balaton Soundon a kazah vasúti mérnökből lett Grammy-díjas dj, Imanbek, a Dj Mag top 100 világranglistán negyedik helyen szereplő Alok vagy a Brit Awardson díjazott Becky Hill. Eljön Zamárdiba június 31-én a világhírű techno dj, Paul Kalkbrenner is.

A bejelentett további fellépők közé tartozik Lost Frequencies, Yellow Claw, Carnage, Becky Hill, Moksi, Jonas Blue, Alok, Malaa, Modestep Live, Dillon Francis, Nervo, Sikdope, Robin Schulz, Vini Vici, Paul van Dyk, Topic és Blastoyz. A szervezők hamarosan további előadókat fognak bejelenteni az underground elektronikus zene képviselői közül.

A járvány okozta kényszerszünetben a szervezők újabb három évre megállapodtak Zamárdi városával a folytatásról.

STRAND FESZTIVÁL

2022. AUGUSZTUS 18 - 21.

2022-ben a STRAND Fesztivál visszatér Zamárdiba. 

BALATON-ÁTEVEZÉS 

2022. AUGUSZTUS 5-6.

Augusztus első hétvégéjén több ezer versenyzőt és drukkert várnak a Zamárdi-Tihany-Zamárdi között zajló Balaton-átevezésre.

A múlt nyáron 4200 evezős mérte össze ügyességét a Magyar Kajak- és Kenu Szövetség (MKSZ) és Zamárdi települési önkormányzatának közös sportendezvényén, a nyolc kilométeres, Zamárdi-Tihany-Zamárdi evezős parádén.

Idén augusztus 5. és 7, között újra benépesül a Balaton legnagyobb, csaknem öt kilométer hosszú szabadstrandja, ahonnan elrajtolnak majd a kajakosok, kenusok, sárkányhajósok, SUP-deszkások.



Tartomány:Somogy
Település:Zamárdi
GPS: 46° 52′ 48.3564″, 17° 56′ 45.40524″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward