» Magyarország

» Magyarország » Veszprém » Balaton


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

32. alkalommal 2023. július 21. és 30. között rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját.
Zorán és a Quimby zenekar is fellép mások mellett a 32. Művészetek Völgye fesztiválon

A 32. Művészetek Völgyében mások mellett Zorán, a Quimby zenekar és a Carson Coma is koncertet ad, de a fellépők között lesz a Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János is.

A fesztivált jövő nyáron július 21. és 30. között rendezik, a koncerteken kívül színházi előadások is várják az érdeklődőket.

A 32 esztendős Quimby zenekar három év kihagyás után tér vissza a Művészetek Völgyébe, ahol a Panoráma színpadon áll a közönség elé.

Zorán a Cirque du Tókertben ad majd koncertet, a Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János a Völgy nagyszínpadára hozza el A Dal a miénk 2.0: Új dalokkal újratöltve című műsorát, amely az eltelt két év közös zenélésének eredményeként született. Az összeállítás a korábbi LGT-dalválogatás folytatása, új kompozíciókkal gazdagítva. Fellép a tizedik születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company, valamint a Bëlga zenekar. Lesz Carson Coma-koncert is, a Punnany Massif pedig csak a fesztiválon hallható Völgy Special-koncerttel készül huszadik születésnapjára.

A fesztivál színházi kínálatában Duncan MacMillan Dolgok, amikért érdemes élni című darabját lehet megtekinteni Bereczki Zoltán előadásában, valamint Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös, Kártyajáték című irodalmi estjét.Tartomány:Veszprém
Cím:Kapolcs
GPS: 46° 57′ 21.2526″, 17° 36′ 32.13792″
Időpont:2023. július 21.
Honlap: https://www.muveszetekvolgye.hu/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward