» Magyarország

» Magyarország » Budapest

Budapesti Tavaszi Vásár

2022. március 26.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat.


A Vásár nyitóhétvégéjén, március 26-27-én nyolc koncert lesz, fellép többek között a Blahalouisiana, a Budapest Bár, az Ivan and The Parazol, a Punnany Massif, valamint az ukrán Tonka.

Az ukrán Tonka zenekart 2018-ban alapította Olena Karas énekesnő és producere, Yaroslav Tatarchenko, akikhez néhány hónappal később csatlakozott Denys Shvets dobos. A Tonka Bécsből érkezik a koncertre és tiszteletdíját az ukrajnai menekültek megsegítésére ajánlotta fel. A szervezők segítik a Migration Aid adománygyűjtő munkáját; az eseménnyel egy időben is várják a háború áldozatainak felajánlott támogatásokat a https://migrationaid.org/adomanyozas címen.

A vásári forgatag, az egyedi kézműves termékekkel megrakott standok és a gasztronómiai különlegességeket kínáló vendéglátó egységek egészen április 18-ig várják az érdeklődőket.

A Vásárban csak minőségi, hazai termékeket láthatnak és kóstolhatnak az érdeklődők. A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásárban népszerű családi menü és a kedvezményes, 1500 forintos egytálétel újra szerepel a kínálatban. A vásár teljes időtartama alatt megtekinthető a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum gyűjteményének legszebb darabjait bemutató kiállítás.

A gyermekeket ingyenes nosztalgia körhinta várja, hétvégenként pedig húsvéti faluvá változik a vásártér, ahol az ünnepkörhöz kapcsolódó családi programok, gyermekjátékok és kézműves foglalkozások kínálnak közös kikapcsolódást kicsiknek és nagyoknak.

A vásár egész területén bevezették a készpénzmentes fizetést, a vendéglátó egységeknél különleges repoharakban kérhetőek az italok.Tartomány:Budapest
Település:Budapest
Cím:Városháza park
GPS: 47° 29′ 48.0849″, 19° 3′ 19.92708″
Időpont:2022. március 26.

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward