» Ausztria

» Ausztria » Wien

ZOOM Kindermuseum / ZOOM Gyermekmúzeum


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Sok érdekes látnivaló várja a gyerekeket a bécsi Múzeumi Negyed Zoom gyerekmúzeumában. A gyerekeknek szóló múzeum játékosan ösztönöz tanulásra, a világ felfedezésére.


A világ egyik legnagyobb kulturális központjának szívében, a bécsi Múzeumi Negyedben található a kizárólag gyermekek részére kialakított ZOOM Gyermekmúzeum. Ez a szokatlan múzeum olyan nagy témákat dolgoz fel a 14 év alatti gyermekek számára is érthető és átélhető módon, mint a tudományok, a művészetek, a mindennapi kultúra és az építészet. Itt mindenki kedve és hangulata szerint kérdezhet, kutathat és játszhat. A folyamatosan változó kiállítások mellett a gyermekek 8 éves kortól betekintést nyerhetnek a házon belüli trükk-filmstúdióba is, ahol szabadjára engedhetik kreativitásukat.

Nyolc hónapos kortól nyílik meg a kicsik előtt az "Óceán" elnevezésű élményvilág, ahol csillogó vízi barlangok, korallzátonyok és egyéb érdekességek segítségével fedezhetik fel az óceánok világát "belülről".

Nyáron a nagy vízikiállítás "Ha zwei Oooo (=H2O) nyár végéig varázsolja el a kicsiket. Itt 6-12 éves korig a víz minden megjelenési formájával megismerkedhetnek a gyerekek. A forró nyári napok után pedig az osztrák esőerdő kínál lehűlést a múzeum udvarán.

Belépő: 4 euró/felnőtt. Gyerekeknek ingyenesTartomány:Wien
Település:Wien
Cím:1070 Wien, Museumsplatz 1
GPS: 48° 12′ 12.59582″, 16° 21′ 32.5827″
Honlap: http://www.kindermuseum.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward