» Ausztria

» Ausztria » Tirol » Innsbruck


Értékeld Te is:

Innsbruck kártyával a város nevezetességei mellett az egész környéket kedvezményesen barangolhatjuk be.


Az Innsbruck all-inclusive card 24 órára 39 euróért kapható. A kártyával ingyenesen látogatható Innsbruck minden múzeuma és látnivalója, továbbá érvényes 1 völgy- és 1 hegymenetre a régió felvonóinak egyikén, több turistabuszra, 3 órás biciklikölcsönzésre, valamint kedvezményt biztosít számos további szolgáltatónál.

Egyedi és különleges, akárcsak az üdülővendégek igényei: az Innsbruck-kártya megnyitja az utat az első osztályú élmények előtt. A városi üdülési kártya számtalan ingyenes szolgáltatásának és vonzó kedvezményeinek köszönhetően még élménytelibb lehet az Innsbruckban és üdülőfalvaiban töltött alpesi-városi kikapcsolódás. Az Innsbruck-kártya érvényes a városban és környékén, valamint a hegyekben: a kínálatban ugyanúgy találunk lenyűgöző látványosságokat és történelmi kincseket, mint lélegzetelállító panorámákat és varázslatos természeti élményeket Tirol szívében.

Városnéző buszon is utazhatunk vele, a környék összes felvonóját igénybe vehetjük, de még a Swarovski kristály birodalmába is ingyen lehet bemenni és még a várost lefedő wifi hálózatra is felcsatlakozhatunk.

Időtartam: 24/48/72 óra

Megvásárolható: Szállodákban, turistainformációs központokban és múzeumokban.Tartomány:Tirol
Település:Innsbruck
GPS: 47° 16′ 9.16464″, 11° 24′ 14.76864″
Honlap: http://www.innsbruck-pauschalen.com

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward