» Ausztria

» Ausztria » Salzburg

Erdei kötélpálya és lombkoronaösvény Saalbach-Hinterglemmben


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az erdei kötélpályán van egy 2 km hosszú kötélcsúszda, amelyen70 km/h sebességgel száguldhatunk. Az Alpok Golden Gate hídjához tartozik egy 1 km hosszú lombkoronaösvény, amely a maga nemében Európa legmagasabban húzódó útja.


Az erdei kötélpálya Saalbach-Hinterglemm Talschlussban található, az Ördögvíz és Schnitza faparkja mellett. Gyerekek csak 130 cm fölött használhatják a park egyes pályáit.

2 km hosszú 5 szakaszos Flying Fox, 120 m-re a völgy fölött, 70 km/h sebesség (Europarutschen). 40-110 kg-os látogatóknak. 20 euró egy alkalom.

2010. június 16-án nyitották meg a parkban az Alpok leghosszabb (200 m) gyalogos függőhídját, Alpok Golden Gate-t. A hídhoz tartozik egy 1 km hosszú lombkoronaösvény, amely a maga nemében Európa legmagasabban húzódó útja, télen is bejárható, mert lépcsői, tornyai, hídjai és kilátóteraszai tömör vörösfenyőből épültek. Innen és az Alpok Golden Gate-jéről, a 40 méteres magasságban húzódó 200 méter hosszú függőhídról lélegzetelállító kilátás nyílik a tájra.

Belépő a lombkoronaösvényre: 4 éves kortól 5 euró, 12 éves kortól 6 euró, 16 éves kortól 8 euró. 18 éves kortól 9 euró.

Talschluß Hinterglemmtől kb. 6 km-re fekszik. Az itt található parkolótól a szabadidőpark 2 km-re van. Vagy gyalog vagy a Talschlußzug sétavonattal közelíthető meg.Tartomány:Salzburg
Település:Saalbach-Hinterglemm
Cím:5753 Saalbach-Hinterglemm, Talschluss
GPS: 47° 22′ 12.0963″, 12° 31′ 57.01483″
Honlap: http://www.baumzipfelweg.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward