Ausztria
» Ausztria

» Ausztria » Salzburg

A játékok völgye: Saalbach-Hinterglemm


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Saalbach-Hinterglemm régióban nem fognak unatkozni a gyerekek. Montelino bohóc és Kodok kobold segítenek a nyarat izgalmassá varázsolni.


A Saalbach Hinterglemm régió határtalan üdülési élményeket kínál: vidám szórakozást a gyerekeknek, csodás természeti környezetet, vízi kalandokat, változatos kulturális és sportprogramokat. A Hohe Tauerntől a leogangi Steinberge vonulatáig terjedő varázslatos alpesi panoráma kíséri a túrázókat lépésről lépésre a glemmtali hegyvidéken.

Nyáron 450 km jelzett túraútvonal várja a természet és a hegyek szerelmeseit. Négy hegyi felvonó szállítja a túrázókat kényelmesen a magasba, közvetlenül a számtalan kijelölt túraútvonal kiindulópontjához. A hegyvidéken található hüttékben pinzgaui finomságok várják a kirándulókat.

Tizenkét összesen 71,4 km hosszú jelzett és külön kihelyezett térképen jelzett futó- és nordic walking-útvonal csalogatja a sportkedvelő vendégeket Glemmtalba.

A több mint 180 km mountainbike út, az izgalmas singletrail-ek (egynyomsávos pálya) és az adidas freeride miatt a Saalbach Hinterglemm játékok völgye Európában a kerékpáros szórakozás legnagyobb színtere. Legyen szó könnyű, rövid túrákról vagy nehéz maratoni szakaszokról, izgalmas singletrail-ekről vagy lélegzetelállító lejtőkről - itt a kezdők, a haladók és a profik is mindig megtalálják a megfelelő útvonalat. Egyirányú jegy vásárlásakor a kerékpár szállítása benne van az árban. (részletek)

SZABADIDŐPARKOK

Hinterglemm végén, völgyzárónál (Talschluss, www.talschluss.at) található szabadidőparkot a parkolótól 2 km gyaloglás után érhetjük el. A kényelmesebbek számára sétavonat (Talschlusszug) is indul a parkhoz, ahol a következő attrakciók találhatók:

Schnitza faparkja (részletek)

Meseerdő (ingyenes) (részletek)

Ördögvíz vízijátszótér (ingyenes) (részletek)

Erdei kötélpálya. 2 km hosszú 5 szakaszos Flying Fox, 120 m-re a völgy fölött, 70 km/h sebesség.(Europarutschen). A 2010. nyarán nyilt meg az erdőhatár-túraút és az Alpok Golden Gate hídja. Az egy kilométeres erdőhatár-út a maga nemében Európa legmagasabban húzódó útja, télen is bejárható, mert lépcsői, tornyai, hídjai és kilátóteraszai tömör vörösfenyőből épültek. Innen és az Alpok Golden Gate-jéről, a 40 méteres magasságban húzódó 200 méter hosszú függőhídról lélegzetelállító kilátás nyílik a tájra. (részletek)

A hegyen található élményvilágok:

Montelino élményútja (részletek)

Kodok kalandhegye (részletek)

Jump and Slide Park

FÜRDÉS

Hook kapitány élményfürdője (részletek)

FELVONÓK

SchattbergXpress. A hegyállomásnál játszótér is van. (részletek)

Zwölferkogelbahn. A hegyállomásnál játszótér. (részletek)

Kohlmaisgipfelbahn: A hegyállomásnál Montelino élményútja és Montelino vadállat etetője várja a gyerekeket (ingyenes). A középállomásnál, Milka Line családi bicikliút kezdődik. (részletek)

Reiterkogelbahn: A hegyállomásnál Kodok kalandhegye várja a gyerekeket.(ingyenes) (részletek)

TÚRA

A Hohe Tauerntől a Leogang Steinbergig összehasonlíthatatlan panoráma kíséri a turisták minden lépését a glemmtali hegyvidéken keresztül.

Seven Summits túra. (részletek)

A JOKER CARD üdülési kártya (részletek) díjmentesen jár a JOKER CARD partnerszálláshelyeken megszálló vendégeknek. A kártya ingyenes belépést biztosít a régió legszebb látnivalóihoz. A kártya a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- Az üzemben található függővasút létesítmények korlátlan használata Saalbach Hinterglemmben
- Napi egyszeri használata a kabinos függővasútnak Leogangban
- Montelino élményútja Kohlmaisnál
- Kodok hegy Reiterkogelnél
- Adidas Freeridepark Reiterkogelnél
- X-Line Schattbergnél
- Teniszpályák Saalbach Hinterglemmben
- Hegyi vasút
- Teufelswasser ("Az ördög vize“) a völgyzárónál
- Túrabusz Saalbach Hinterglemmben
- Talschluss sétavonat korlátlan használata
- Hook Kapitány szabadtéri élményfürdője Saalbachban
- Maximum heti 10 kirándulás vezetővel
- Heilkräuterweg ("Gyógynövények útja“) Reiterkogelnél
- Tájház/sí múzeum

Tartomány:Salzburg
Település:Saalbach-Hinterglemm
Cím:5753 Saalbach-Hinterglemm
GPS: 47° 23′ 23.4073″, 12° 38′ 7.10632″
Honlap: http://www.saalbach.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward