Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

Advent Tessinben

#Advent és karácsony     #Lago Maggiore     #Luganói-tó    

A főtéren késő estig partihangulat uralkodik, az iglukban forralt bort szolgálnak fel, míg a vásári standoknál helyi finomságok, például karácsonyi kuglóf kapható. Az advent Tessinben mindig különleges élményeket tartogat.

Adventi időszak St. Gallenben

#Advent és karácsony    

Az adventi időszak alatt St. Gallen a csillagok városává alakul.

Adventi varázslat Wallisban

#Advent és karácsony    

Wallisban évről évre fehér karácsonynak örülhetünk. Az adventi varázslat már korán kezdetét veszi a völgyben és a hegyen egyaránt. A karácsonyi ünnepek alkalmával még a Télapó is fel-felbukkan

Davos: Európa legnagyobb természetes jégpályája

#Advent és karácsony    

Davosi-tónál, Davos a jeges sportok központja, ahol a jéghokisok, műkorcsolyázók, gyorskorcsolyások, curlingesek és bajor curlingesek számára egy 18 ezer négyzetméter alapterületű, Európában a legnagyobbnak számító természetes jégpálya, egy fedetlen műjégpálya és egy jégstadion áll rendelkezésre.

Gigantikus korcsolyapálya Interlakenben

#Advent és karácsony    

Az összesen több mint 1400 négyzetméternyi területű, öt külön jégpályából álló „Top of Europe Ice Magic Interlaken” minden évben decembertől várja a korcsolyázás szerelmeseit.

Hangulatos advent és családbarát síterep Chur „házi hegyén”

#Advent és karácsony    

Chur impozáns alpesi környezetben elhelyezkedő, ünnepi fényárba burkolózó óvárosa csodálatos hangulatot áraszt advent idején, amelyhez nagymértékben hozzájárulnak karácsonyi, illetve vásáradventi vásár is.

Hospental – Újévi szánkózás

#Advent és karácsony    

Hospental rendhagyó óév búcsúztatóval várja a Svájcban szilveszterezőket: a helység meredek főutcája egy szuper szánkópályává alakul december 31-én késő délutántól január elsejéig.

Karácsony a pálmák alatt

#Advent és karácsony     #Lago Maggiore     #Luganói-tó    

A karácsony különleges élményeket tartogat Tessinben, Svájc olasz nyelvű területén is. A főtér korcsolyapályává változik, amelyen késő estig diszkóhangulat uralkodik, az iglukban forralt bort szolgálnak fel, míg a vásári standoknál helyi finomságok, például panettone kapható.

Karácsony Baselben

#Advent és karácsony    

Aki a legújabb karácsonyi trendre kíváncsi, annak Basel a tökéletes úticél.

Karácsonyi hangulat a Genfi-tó körül

#Advent és karácsony     #Genfi-tó    

A Genfi-tó partján 140, karácsonyi díszben pompázó faházikóban kínálnak a régióból és azon kívülről származó kézműves termékeket, helyi finomságokat és karácsonyi specialitásokat.

Kristályözön Zürichben

#Advent és karácsony     #Zürich    

Advent idején Zürich karácsonyi mesevilággá változik. Mindenütt fahéj és forralt bor illata terjeng, és az utcákon karácsonyi zene hallatszik. A svájci Zürich központi vasút állomása Európa legnagyobb beltéri karácsonyi vásárának ad otthont.

Luzern téli mesevilága

#Advent és karácsony     #Luzerni-tó    

A Luzern-Vierwaldstätti-tó régió advent idején csodálatos karácsonyi hangulatot áraszt, és számos hagyományos karácsonyi programmal – köztük a Szent Miklós tiszteletére tartott Samichlausauszug és Klausjagen felvonulásokkal, hangulatos karácsonyi vásárokkal és a „Live on Ice” korcsolyapályával – várja vendégeit.

Saas-Fee: a Last Christmas hegye

#Advent és karácsony     #Gleccser     #Hegy és csúcs    

Lehet szeretni és gyűlölni, de a Wham! Last Christmas című karácsonyi dalát és a hozzátartozó klipet mindenki ismeri. A klipet a svájci Saas-Fee-ben forgatták több mint 30 éve, 1984-ben. A dal még ebben az évben, december 10-én jelent meg.

Régióválasztó