» Ausztria

» Ausztria » Steiermark

Kräftereich / Erőbirodalom élménykiállítás


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Mítosz és valóság az erő témája körül. A kiállítás bemutatja, hogy milyen erők vesznek bennünket körül és milyen hatást gyakorolnak életünkre.


Mely erők befolyásolnak bennünket? Léteznek-e "jó" erőpontok? Milyen erővel bír tudatalattink? Miért választják a kutyák a "jó helyeket"? A holdállások valóban fontosak a hajvágás szempontjából? A gondolataink valóban befolyásolják a testi állapotunkat?

Az érdekfeszítő, tanulságos, interaktív tématermek megtekintését követően másképpen fogunk bánni a "valóság" fogalmával.

1.600 nm-es területen látványos, az erő és energia témájával foglalkozó helyiségeket látogathatnak az érdeklődők. A látogatók beléphetnek az energia birodalmának csakratornyába, gombnyomásra láthatják az égbolton a csillagjegyüket, óriási harangok segítségével hallhatják a világvallások csengését és egy néma vízsugarat látva ámulatba eshetnek.

A gyerekeknek szóló speciális vezetések felfedezőútra visznek a különféle témákat körüljáró látványos helyiségekben. Az interaktív állomásoknak köszönhetően egy percig sem unatkozhatnak a látogatók, a kiállítás végén sorra kerülő kvízjáték során pedig pompás díjakat nyerhetnek.

6 éves korig ingyenes. Csoportoknak (min.10 fő) magyarul is tartanak vezetést.Tartomány:Steiermark
Település:St.Jakob im Walde
Cím:8255 St. Jakob im Walde, Kirchenviertel 70.
GPS: 47° 28′ 0.18037″, 15° 47′ 12.53976″
Honlap: http://www.kraeftereich.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward