» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Értékeld Te is:

Bad Blumau termál-község az immáron több nemzetközi kitüntetésben részesült "Rogner Bad Blumau, Hotel and Spa" által vált ismertté.


Friedensreich Hundertwasser különlegesen szép és a természettel összhangban álló alkotása sajátos módon bűvöli el az embereket. A növényekkel benőtt tető alatt tarka színekkel, változatos formákkal, elmosódott vonalakkal egyesül az aktivitás és a pihentető kikapcsolódás.

A fürdő középpontjában az egyedülálló, 2.724 nm vízfelülettel rendelkező termál- és nemzetközi szauna-tér áll. A kellemesen meleg bel- és kültéri termálmedencék két teljesen különböző forrásból táplálkoznak. A Vulkania, azaz a zöld lagúna és a Melchior, vagyis a kék lagúna feledtetik a mindennapokra jellemző idegeskedést és stresszt.

Hogy a kikapcsolódás ne csak a pihenésről szóljon, arról öt, jól kitáblázott, autóktól mentes, összesen 80 km hosszú kerékpárút gondoskodik. Az útvonalak minden hobby-kerékpározó és gyermek részére is megfelelőek. Az igényes kerékpározók kiegészítő túrákat tehetnek a szomszédos községekhez vezető útvonalakon. A sportos ajánlatot tenisz, horgászat, lovaglás és lovaskocsikázás, strandröplabda, túralehetőségek és futópályák teszik teljessé.

Azoknak, akik a fenti sportajánlatoknak ellen tudnak állni, egy mediterrán hangulatú termálpark, vagyis egy napágyakkal és padokkal ellátott pihenőtér áll rendelkezésére.

A természetgyógyászati falumúzeumban tett látogatás alkalmával "Orvosi nadálytő és varázsfű" adnak felvilágosítást a füvek és fűszerek rejtélyéről, illetve segítenek az egészséges alternatívák felderítésében.Tartomány:Steiermark
Település:Bad Blumau
GPS: 47° 7′ 0.46056″, 16° 3′ 7.34112″
Honlap: http://www.bad-blumau.com

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward