» Magyarország

» Magyarország » Nógrád » Cserhát


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A festői dombok között megbújó Bánki-tó partján található Tó-Strand, Nógrád megye egyetlen engedéllyel rendelkező szabadvízi fürdőhelye.


Strand

2021-ben újjászületett a Bánki-tó strandja, a strandon gyerekpancsoló és játszótér jött létre, új burkolatot telepítettek, megújult a gyep és a növényzet.

Bérelhető vízi bicikli és csónak is.

Bánki Nyár

Bánkitó Fesztivál 2023

A 30Y, Beton.Hofi, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Galaxisok, a 6363, Barkóczi Noémi és Dé:Nash mellett Damara és az Elefánt is fellép az idei Bánkitó Fesztiválon.

2023. július 13-tól 15-ig a fő helyszín újra a Tószínpad lesz, a rendezvény történetében először 23 óráig fognak zajlani programok a tóparton.

A tábor területén különleges színpadi elrendezésben lesz látható és hallható az Analog Balaton, a Platon Karataev, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, a Jazzbois, a Freakin' Disco, a Hakumba, az Obroni, a Samurai Drive és Vecsei H. Miklós csapatának koncertszínházi előadása, a QJÚB.

A Bánkitó legújabb színpadán adnak műsort a hazai trap-rap-hiphop színtér Z generációs képviselői: Sisi, Bongor, Co Lee, az OTL-ből Filo, Atka, Nasiimov és Ekhoe. Őket a Kolibri, Hundred Sins és a Felső Tízezer egészíti ki.

Ugyanezen a színpadon a Totem Tribe (MEO Culpa, Moonbase Patel Disco, Vedat Akdag) és a Pure Lust (Daniel Santiago, Daniel Ban, Mirmur, Kristof Kelemen) szettjei fognak szólni a napok zárásaként.

A zenei felhozatal mellett a Bánkitó Fesztivál ismert társadalmi- és kulturális ügyek melletti elköteleződéséről, idén is lesznek független színházi produkciók, beszélgetések, performanszok és civil szervezetek programjai.

 Tartomány:Nógrád
Cím:Bánki-tó
GPS: 47° 55′ 18.24906″, 19° 10′ 40.10074″
Honlap: https://bank-falu.hu/bank/strand

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward