» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Alsó-Ausztria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Markt Piestingből kellemes ártéri vidékeken, árnyas pihenők és keskeny kavicsfövenyek mellett Gutensteinig vezető kerékpárutat hűségesen követik a Piesting folyó hullámai.


A kerékpárút és egyben a környék legnagyobb látványossága a "Quarb" nevű völgyszorosban található függőhíd, amely időközben a Piestingtal kerékpárút legfőbb ismertetőjegyévé vált. Aki igazán fittnek érzi magát, célba veheti a Rohr im Gebirge felé vezető hegyi szakaszt is. A "Haselrast" pihenőt érintő, embert próbáló emelkedő végén a túrázó elé táruló csodálatos tájkép megéri a fáradságot.

Hossza: Sollenau és Gutenstein között 38,1 km. Innen Rohr im Gebirge további 15 km.

Jellemzői: végig aszfaltozott és jelzőtáblákkal ellátott kerékpárút. A Gutensteinig vezető szakasz könnyű egynapos túra ajánlott hobbibringásoknak és családoknak.

Bicikliút gyerekeknek:

Gyönyörködjön a fantasztikus kilátásban a hegyekre, vagy keresse fel a hegymászók kedvelt helyszínét és a vízi játszóteret Moggendorfban, míg végül egy kis emelkedőn el nem jut a lenyűgöző Myra-vízesésekhez (Myrafälle). Akinek kedve tartja, akár egy kalandos tutajozáson is részt vehet a Myra-tavon (Myrateich).

Útvonalak:

Gutenstein - Muggendorf: 9 km
Gutenstein - Pernitz: 5,5 km
Pernitz - Muggendorf: 5,5 kmTartomány:Niederösterreich
Cím:Sollenau
GPS: 47° 53′ 50.36424″, 16° 14′ 59.99964″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward