» Ausztria

» Ausztria » Steiermark

Mürzzuschlag-i Télisport Múzeum: Winter!Sport!Museum


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az interaktív Téli sportok múzeumában az összes téli sporttal megismerkedhetnek a látogatók.


A Mürzzuschlag-i Télisport Múzeum (Winter!Sport!Museum!) 2018. október 6. óta régi fényében tündököl, és garantáltan megdobogtatja a téli sportok szerelmeseinek szívét. Itt nem csak testközelből élhetik át a téli sportok történelmét, hanem világviszonylatban is nagy jelentőséggel bíró gyűjteményt csodálhatnak meg, ami a nemzetközi sísport magas-stájer gyökereire utal.

Eddig még sosem látott formában tárul fel 1000 m2-en az élmények és tapasztalás világa, melynek a téli sportok és a hegyek a témája.

Izgalmasan, mégis információkban gazdagon mutatkoznak be a téli sportok minden oldalukról: a sízés több mint 5000 évvel ezelőtti kezdeteitől az Alpok első mürzzuschlagi úttörő sízőin át a gleccserekig és lavinákig, a hegyvidék magasztosságától egy 100 éves hegyi kunyhó rusztikus hangulatáig.

Az új múzeum a téli sportok világát teljes sokszínűségében mutatja be. Egy fantasztikus utazáson vehetünk részt: fagyos magaslatok gleccserein keresztül egy ősi, az eredetihez hű síkunyhón át száguldhatunk keresztül egy jégcsatornán sikló bobban. Átélhetjük, hogy milyen egy zsúfolt jégkorong-stadion hangulata, és találkozhatunk a múlt és a jelen nagy sífutósztárjaival.

A múzeum 6 éves korig ingyenes.Tartomány:Steiermark
Település:Mürzzuschlag
Cím:8680 Mürzzuschlag, Wiener Straße 13
GPS: 47° 36′ 21.61012″, 15° 40′ 22.58836″
Honlap: http://www.wintersportmuseum.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward