» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Stájerország - Szlovénia Kincskeresés különleges akadályverseny formájában Bad Radkersburgban, amely során fogós rejtvényeket kell megoldani.


Két ilyen izgalmas, városnéző túraként kialakított akadályverseny várja a családokat Bad Radkersburgban és Radenciben. A vállalkozó szellemű jelentkezők a várostérképpel és kincskereső játék leírásával felszerelkezve vághatnak neki a kalandnak és kereshetik meg egymás után a tíz állomás mindegyikét. Az egyes állomásokon nemcsak a kódszavakat találhatják meg a végső megfejtéshez, hanem a helyes útvonalra vonatkozó iránymutatásokat is. Aki az akadályverseny végére kitalálja a megfejtést, megkapja személyes ajándékát.

A két városnéző kalandtúrát egy kerékpárút köti össze, amelyen szintén izgalmas rejtvények várnak megoldásra. Az üdülőrégiót kincskeresés közben felfedezni igazán különleges élményt jelent a család minden tagjának: miközben a gyermekek a rejtvények megoldásával vannak elfoglalva, a szülőknek elég idejük marad megcsodálni a környező táj szépségét, amelyet a játék során szerzett háttérinformációknak köszönhetően különösen intenzív módon fedezhetnek fel.Tartomány:Steiermark
Település:Bad Radkersburg
Cím:Bad Radkersburg
GPS: 46° 41′ 19.24908″, 15° 59′ 24.92016″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward