» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Bad Radkersburg történelmi óvárosa - amely reneszánsz városfalával, romantikus sikátorokkal, kis boltokkal és kávézókkal elnyerte az Európai Műemlékvédelmi Aranyérmet. Az enyhe, mediterrán éghajlat és két különleges forrás teszi Bad Radkersburgot Stájerország különleges (fürdő)üdülőhelyévé.


A tudományosan bizonyítottan egészségvédő hatású ásványi anyagokban gazdag termálvíz és magnéziumban gazdag ásványvíz jótékony hatással van a mozgásszervi rendszerre, az izmokra és a szervekre.

Parktherme

Stájerország legdélibb fekvésű termálfürdőjében minden a mozgás és az egészség körül forog. A fürdőben "Raburgis" nevet viselő nagy Élmény Birodalom várja a gyerekeket.

Bad Radkersburg-ot a modern Parktherme egész évben élvezhető wellness-élménye teszi Ausztria egyik legkeresettebb gyógy- és fiatalító forrásává.

A melegvizű források különleges minőségét itt sokkal inkább összekapcsolják a kényeztető- és pihentető ajánlatokkal, gyengéd gyógykezelési lehetőségekkel és családbarát szabadidő eltöltési lehetőségekkel, mint bárhol máshol. A Bad Radkersburg-i Parkthermét különleges minőségű termálvizének köszönhetően Ausztria "legegészségesebb pontjaként" is emlegetik. Az egyik legforróbb és ásványi anyagokban leggazdagabb termálforrás különösen a mozgásszervekre gyakorol rendkívüli hatást. Az 1970 méter mélyről felszínre törő termálvíz hőmérséklete 80 fok. A termálmedence kellemes, 37 fokra lehűtött vize pihentető, lazító és az egészséget támogató fürdőkre alkalmas. Magas ásványi anyag tartalma miatt a víz az egész testre jótékony hatással van.

A Bad Radkersburg-i Parktherme minden tekintetben azt a filozófiát vallja, hogy a vendégnek különleges minőségű szabadidő eltöltést és jó közérzetet kell nyújtani. Valódi energia- és erőforrásnak számít a számos pihenőoázis, a változatos szaunázási lehetőség a nagyszabású szauna-világban és az aroma-fény-templom jótékony környezete vagy a gyógynövényszoba.

A 2.500 nm vízfelület, termálmedencék forrásöböllel és pezsgőágyak, 50 méteres sportmedence, óriás csúszda, élménycsarnok, kisgyermek-medence stb. kicsiknek és nagyoknak egyaránt elegendő játékteret biztosítanak.Tartomány:Steiermark
Település:Bad Radkersburg
Cím:Bad Radkersburg
GPS: 46° 41′ 19.24908″, 15° 59′ 24.92016″
Honlap: http://www.parktherme.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward