» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A felvonó hegyi állomásánál gyönyörű panoráma tárul a kirándulók elé. A völgyállomásnál játszóteret és állatsimogatót találnak a gyerekek.


Lungauban a pompás hegyek és az érintetlen természet látványa lenyűgöző. Tapasztalt hegymászók valóságos paradicsomra találnak itt. A nyáron is üzemelő hegyi felvonókkal azonban jóformán bárki feljuthat a magasba, élvezheti a pompás kilátást, és találhat magának való kellemes túraútvonalat.

Erlebnisberg Grosseck-Speiereck. A hegyi élményvilágába drótkötélpályás felvonó viszi a turistákat Mauterndorfból. A kétezer méteres magasságban fekvő hegyi állomástól csodálatos a kilátás a lungaui hegyekre. A felvonó nyolcszemélyes kabinjaival gyerekkocsi és kerekesszék szállítása sem probléma. A magasban különböző nehézségi szintű túrautakon indulhatunk tovább, gyalogosan vagy bringával. A kijelölt séta-és túraútvonalak némelyikét gyerekekkel és akár gyerekkocsit tolva is meg lehet tenni.

Grosseck-Speiereck a hegyi bringások kedvencei közé tartozik, a felvonó ugyanis a bringát is felviszi. Igazán sportos bringások persze feltekerhetnek saját erőből is, ehhez viszont kb. két óra kell. Lefelé két lehetőség van: közvetlenül vissza Mauterndorfba, vagy kerülővel St. Michael im Lungau felé.

Feljutás: 8er - Kabinenbahn, der Grosseck-Bahn, Mauterndorf 

Völgyállomás: Mauterndorf. A felvonó völgyállomása mellett SMARTY Land várja a gyerekeket: gokart, gyerek quad, vízi tubing-pálya, ugrálóvár, trambulin, óriás csúszda. 

Hegyállomás: Erlebnisberg Grosseck-Speiereck: túrautak, hütte, panorámaterasz. (részletek)Tartomány:Salzburg
Település:Mauterndorf
Cím:5770 Mauterndorf
GPS: 47° 8′ 34.73693″, 13° 39′ 44.15681″
Honlap: http://www.bergbahnen-lungau.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward