» Magyarország

» Magyarország » Veszprém » Balaton


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Balatonfüredet északi Balaton-part ékkövének tartják.


ESEMÉNYEK

FÜREDI TAVASZI FESZTIVÁL 2022. MÁRCIUS 11 - 15.

Balatonfüreden a tavaszi fesztivál közös ünneplésre hív, ahol minden korosztály bekapcsolódhat a forradalom emlékét idéző programokba. Négy nap Március 15. szellemében. Sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját. Megelevenedő márciusi forradalom, reformkori séta, fáklyás felvonulás a hangulat kedvéért.

BALATONI HAL- ÉS BORÜNNEP BALATONFÜRED 2022. JÚNIUS 3 - 6.

A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a balatoni halakra, a helyi és országos borosgazdákra, a vendéglátókra. A kezdeményezés mára Balaton-felvidéki és kisrégiós ünneppé alakult, ahol egy jó pohár bor mellett cserélhetünk eszmét jelenről, jövőről vagy a múltról. A programok Füred mellett Paloznakon is zajlanak. A borbemutatókhoz és borkóstolókhoz remek koncertek, gyermekprogramok és számos más rendezvény is kapcsolódik.

BALATONFÜREDI BORHETEK 2023. AUGUSZTUS 4 - 27.

Balatonfüredi Borheteket augusztus utolsó három hetében rendezik meg a Tagore sétányon. Az érdeklődők itt kóstolhatják meg a Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb nedűit, 30 fajtából közel 300-féle bort.

SZÜRETI FESZTIVÁL BALATONFÜRED 2022. OKTÓBER 14 - 16.

Október közepén ismét megünnepli a szüretet a város. Több napos fesztivál a szüret jegyében Balatonfüreden. Látványos menet borlovagrendekkel, mutatványosokkal, díszes fogatokkal. A parton kézműves vásár, koncertek, boros pavilonok és gasztroudvar.



Tartomány:Veszprém
Település:Balatonfüred
GPS: 46° 57′ 24.21144″, 17° 53′ 20.0112″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward