» Franciaország

» Franciaország » Auvergne-Rhône-Alpes » Francia Alpok


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Courchevel nyáron.


Aquamotion

Courchevel-be már nem csupán a síelés miatt éri meg ellátogatni télen. 2015. december 15-én nyílt meg a 3 vallées síparadicsom területén (Szavoja) Európa legnagyobb víziközpontja, az Aquamotion.

A 15 000 m2 területen található, új generációs vízi élményközpont egész évben nyitva van

Játék egy lagúnában, kinti és benti medencék, 32C°-os víz, hatalmas csúszda (45m hosszú és 4 pályás), 110 m hosszú vad folyam várja a kicsiket és nagyokat egyaránt! A legkisebbek számára pedig csábító lehet a hatalmas játékterű Baby-pool gyerekmedence.

A vízisí szerelmesei máris készíthetik elő a deszkájukat! Az Aquamotion 12 főt tud egyszerre fogadni a két 4 méteres pályán, melyet kezdők és haladók is kipróbálhatnak.

Az Aquamotion a falmászókra is gondolt, hiszen van itt egy 11 m magas mászófal, melyen teljes biztonságban lehet próbálkozni. 

Az Aquamotion vízi élményközpont igazi felmelengető érzést ad a téli napokon, akár egy jó síelés után. Az épület avantgard stílusa pedig igen lenyűgöző, hiszen az anyagát és az épület stílusát tekintve teljesen beleolvad a hegyvidéki környezetbe. 

Michelin-csillagos éttermek

Az orosz milliárdosok körében is nagy népszerűségnek örvendő  síterületen hét Michelin-csillagos étterem működik, és ráadásként egy borház is, amelyet a "világ legjobb sommelier-i" közé tartozó Enrico Bernardo vezet.Tartomány:Auvergne-Rhône-Alpes
Település:Courchevel
Cím:73120 Courchevel 1297 route des Eaux Vives
GPS: 45° 24′ 58.43484″, 6° 38′ 46.311″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward