» Ausztria

» Ausztria » Tirol » Kelet-Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Kartitsch, Ausztria első, tanúsítvánnyal is rendelkező téli túrafalva karbantartott téli túraútvonalak széles választékát kínálja a könnyed kikapcsolódásra vágyó üdülővendégeknek.


Az Alpok egyik legszebb völgyében található település különleges nyugalmat áraszt, ahol a már-már meditatív csendet csak a hó ropogása és egy-egy erdei állat hangja töri meg néha. A magaslati fekvésből adódó, mintegy 1500 méteres kiindulómagasságnak köszönhetően nem kell sokat mászni, hogy megcsodálhassuk a Lienzi-Dolomitokra és a Karni-Alpokra nyíló lélegzetelállító panorámát.

A kilenc kitáblázatott útvonalat egész télen takarítják és karbantartják, hogy a vendégek minden gond nélkül túrázhassanak rajtuk. A Schustertal téli túraútvonalon például a legutóbbi jégkorból származó hatalmas vándorkövek láthatók. A St. Oswaldból induló Dorfberg téli túraútvonalon (10,5 km) napsütötte és árnyas szakaszok váltogatják egymást, mielőtt feltárulna a kirándulók előtt a Karni-Alpokra és az Ortler csúcsára nyíló lélegzetelállító kilátás.

A téli túraszállások hátizsákot, túrabotokat és ülőpárnát is a vendégek rendelkezésére bocsátanak, valamint a termoszokat is grátisz feltöltik teával.Tartomány:Tirol
Cím:Kartitsch
GPS: 46° 43′ 31.31292″, 12° 29′ 50.89236″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward