» Ausztria

» Ausztria » Salzburg » Zell am See


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Zell am See Ausztria szívében fekszik, ezért könnyen és kényelmesen megközelíthető. A nyári üdülőparadicsom feledhetetlen élményekkel csábít kikapcsolódásra.


KIRÁNDULÁS

Sigmund-Thun Klamm. Zell am See-Kaprun kártyával ingyenes. (részletek)

Hochgebirgstauseen. Kapruni magashegyi víztározók. Az impozáns építmény nyaranta a világ minden tájáról vonzza a turistákatZell am See-Kaprun kártyával ingyenes. (részletek)

Hajókázás a Zeller See-n. A körút egyszer a tartózkodás alatt Zell am See-Kaprun kártyával ingyenes.

Maisiflitzer. A Maikogelen járva próbáljuk ki a Maisiflitzer „alpine coaster” nyári bobpályát. Kacskaringós, hullámos pályáján nagy élmény lesz 40 km/h sebességgel süvíteni a völgy felé. Egész évben működő alpesi bobpálya. (részletek)

Láma-túrák. A lámák kísérte trekkingtúrák nagy élményt adnak kicsinek és nagyoknak egyaránt! A nyugodt kedélyű, barátságos teherhordók szívesen átveszik a túrázók csomagját is, hogy a cipelés se csorbítsa a vándorlás élvezetét a pompás salzburgi hegyi birodalomban. A lámák pihenője idejére pedig a vendégváró hegyi kunyhók egyikébe térhetnek be a túrázók. 

Rafting. 10 éves kortól, canyoning 12 évestől, family rafting 8 éves kortól

Pinzgauer Lokalbahn Zell am Seeből Krimmlbe. A kisvasút dízelmozdonnyal vagy vasárnaponként nosztalgia gőzössel közlekedik. A vonat 1898 óta közlekedik az 53 km hosszú szakaszon. (www.pinzgauerlokalbahn.at). A vonatozás biciklitúrával is összeköthető.

Nordic Walking. Aki szereti a szabadban, mozgással tölteni szabad idejét, jó helyen jár a kifejezetten hegyi futáshoz és nordic walkinghoz kialakított Zell am See-Kaprun-i Run & Walk Park-ban. Futáshoz, jogginghoz és nordic walking-hoz számtalan kitáblázott, különböző nehézségi szintű útvonal áll rendelkezésre.



Tartomány:Salzburg
Település:Zell am See
Cím:5700 Zell am See
GPS: 47° 19′ 25.7318″, 12° 47′ 48.62641″
Honlap: http://www.zellamsee-kaprun.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward