» Németország

» Németország » Hessen


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Kassel egy gyönyörű város Németország középső részén, és számos történelmi és kulturális látványossággal büszkélkedhet.


Íme néhány a legfontosabb látnivalók közül:

  1. Bergpark Wilhelmshöhe: Ez a lenyűgöző, nagyszerűen megtervezett park Európa legnagyobb domborzati parkja, és UNESCO Világörökség része. Európa legnagyobb hegyi parkja az európai abszolutizmus kiemelkedő példája. A park számtalan látnivalója közé tartozik például egy nagy vízesés, a Wilhelmshöhe-kastély, a Löwenburg romja, illetve a város védjegye, a Herkules-szobor is.

  2. Schloss Wilhelmshöhe: Ez a gyönyörű barokk kastély Bergpark Wilhelmshöhe területén található. Az épület maga is látnivaló, de az itt található Antik Gyűjtemény és a Képzőművészeti Múzeum is érdemes meglátogatni.

  3. Documenta: Kassel híres rendezvénye, amely a kortárs művészet egyik legnagyobb és legfontosabb eseménye. A kiállításokat és előadásokat minden öt évben rendezik meg.

  4. Brüder Grimm Múzeum: A Brüder Grimm testvérek életét és munkásságát bemutató múzeum Kasselben található. Itt látható a világhírű mesemondók eredeti kéziratai, rajzai és sok más érdekes tárgy.

  5. Orangerie: Ez a nagy barokk épület és a hozzá tartozó kert egykori növényházként működött. Ma itt található a Kasseli Állatkert, amely számos állatfajt és egyedülálló látnivalókat kínál.

  6. Staatstheater Kassel: Ez a modern színház az egyik legjobb művészeti helyszín Kasselben, és számos színházi előadást, balettet, operát és koncertet kínál.

  7. Kassel városközpont: A városközpont a történelmi épületekkel, templomokkal, kávézókkal és éttermekkel nyújt kellemes sétaélményt. A városközpontban található a Fridericianum, amely az egyik legrégebbi művészeti múzeum Németországban.Tartomány:Hessen
Cím:Kassel
GPS: 51° 18′ 55.63656″, 9° 29′ 32.67456″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward