Gyerekkedvezmények Firenzében

2010. október 27.

print

Gyerekkedvezmények Firenzében

A gyermekek elszállásolása 12 éves kor alatt ingyenes, ha a szülőkkel egy szobában alszanak. Érkezéskor pedig a szobában információs füzeteket és a gyerekeknek szóló ajándékokat találunk.






A Firenzei Turisztikai Hivatal a szakmai szövetségekkel együttműködésben elindította a ’Piú Firenze’ programot, mely kedvezményeket nyújt a városba és környékére látogató turistáknak. A vendégeket ajándékokkal, minőségi termékekkel, illetve ingyenes belépőkkel csalogatják különböző múzeumokba és kiállításokra. Ezenkívül három napra szóló foglalás esetén a negyedik éjszaka ingyenes.
A gyermekek elszállásolása 12 éves kor alatt ingyenes, ha a szülőkkel egy szobában alszanak, ha több mint egy 12 év alatti gyerek van, a fizetendő ár megegyezik egy három ágyas szoba árával. A kezdeményezéshez csatlakoztak firenzei és környékbeli hotelek, magánszállások, korabeli kúriák, a falusi turizmus (agriturismo) közkedvelt szálláshelyei. Az éttermek is kedvezményes árakkal várják vendégeiket. A Firenzei Turisztikai Hivatal jóvoltából érkezéskor a szobában információs füzeteket és a gyerekeknek szóló ajándékokat találunk.
Végezetül, a program további kedvezményeket nyújt azoknak, akik vonattal érkeznek Firenzébe: elegendő a Trenitalia hűségkártya illetve bármilyen Firenzébe tartó vonatjegy bemutatása az Apt Turisztikai Információs Irodájánál, cserében az érdeklődő a következő ajándékok közül választhat: ingyen belépőt a Palazzo Vecchio Múzeumába vagy a Palazzo Medici Riccardiba, netalántán egy 24 órás Ataf városi buszbérletet.

Az akció 2011. április 15-ig tart.

www.piufirenze.com





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play