» Ausztria

» Ausztria » Wien

Comic Cont kiállítás Bécsben

2017. november 18.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

VIECC Vienna Comic Con kiállítás. Helyszín: Messe Wien Kongresszusi Központ.


Idén novemberben jelentős magyar részvétellel rendezik meg ismét a bécsi Comic Cont. 2017. november 18-án és 19-én a bécsi belváros közelében található Messe Wien Kongresszusi Központ ad otthont az immár második alkalommal megrendezésre kerülő VIECC Vienna Comic Con kiállításnak.

Az esemény a Reed Exhibitions és a New York Comic Con, a Star Wars Celebration és más népszerű amerikai, európai, indiai, ázsiai és ausztrál popkultúra-rendezvények szervezőjeként ismert ReedPOP együttműködésének gyümölcse. Az első, kiugróan sikeres VIECC tavaly teltházzal, több mint 17 ezer rajongó részvételével zajlott.

A VIECC a filmekről, tévésorozatokról, a képregényekről és a képregényrajzolókról, a cosplayről és a videójátékokról szól. Két napon át a geekek, a nördök és a rajongók Mekkája, akik ilyenkor a legkülönbözőbb hátterekből bukkannak fel és a világ minden tájáról – különösen a szomszédos országokból érkeznek: Szlovákiából, Magyarországról, Csehországból és Lengyelországból.

2016-ban több ezer rajongó érkezett jelmezben, vagy kedvenc filmje, tévésorozata valamelyik szereplőjének öltözve, ezzel is emelve a rendezvény különleges hangulatát.Tartomány:Wien
Település:Wien
GPS: 48° 12′ 29.42748″, 16° 22′ 25.74804″
Időpont:2017. november 18.
Honlap: https://www.viecc.com/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward