Bibi Blocksberg musicalshow Bécsben

2010. október 20.

print

Bibi Blocksberg musicalshow Bécsben

2010. október 26-én Bécsben a Múzeumi Negyedben is bemutatják a Németországban már sikerrel játszott boszorkánytörténetet.

30 éve jelent meg az első Bibi Blocksberg történet. Ennek tiszteletére született meg a musical a KIDDINX Studios és a Cocomico Theater előadásában, sok zenével és tánccal.A rajzfilm megalkotója Elfie Donelly, aki 1980 óta foglalkozik Bibi Blocksberg történetével. Elsőnek Henriette Pimper meseregényeket készített, majd hangkazettákat is. Összesen 90 db hangkazetta készült el, a kis boszorkány a német gyerekek kedvence lett. 1999-ben, Elfie Donelly egyezséget kötött a Kiddnix tévécsatornával, ahol Bibi Blocksberg címen készítettek egy 3 évados, 26 epizódból álló rajzfilmsorozatot.

Az előadás a gyerekeknek ismerős helyszíneken zajlik: Bibi otthonában, a boszorkányiskolában és az osztályteremben. Bibi mint mindig, most is bajba keveredik, de barátnőivel „boszorkányos” ügyeséggel kivágja magát a nehéz helyzetekből. Szereplők: Bibi, Barbara Blocksberg, Bibi anyukája, Bernard Blocksberg, Bibi apukája, Schubia, Bibi osztálytársa a boszorkányiskolában, Újváros polgármestere, Kíváncsi Klára, Újváros újságírónője és "alpolgármestere.

Belépő: 29 eur/felnőtt, 26 eur/gyerek
Museums Quartier, Halle E+G / Halle E
2010. október 26. 10 és 16 h
www.mqw.at

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play