Giro d’Italia 15. szakasz

2015. május 24.

print

Giro d’Italia 15. szakasz

Alberto Contador a harmadik helyen végzett a Giro d'Italia 14. szakaszán, a közel 60 kilométeres egyéni időfutamon, ezzel összetettben visszavette az első helyet. Az etapon a fehérorosz Vaszil Kirjienka volt a leggyorsabb. Vasárnap a Marostica és Madonna Di Campiglio közötti 165 kilométer és hegyi befutó vár a mezőnyre.





Alberto Contador a harmadik helyen végzett a Giro d'Italia 14. szakaszán, a közel 60 kilométeres egyéni időfutamon, ezzel összetettben visszavette az első helyet. Az etapon a fehérorosz Vaszil Kirjienka volt a leggyorsabb.

 


Contador pénteken belekeveredett egy tömeges bukásba, így az olasz Fabio Aru lépett előre, ám a hazai versenyző ezúttal közel 3 perccel volt lassabb spanyol riválisánál.

 


A jövő vasárnapig tartó Girón vasárnap a Marostica és Madonna Di Campiglio közötti 165 kilométer és hegyi befutó vár a mezőnyre.

 


15. szakasz rajtvárosa: Marostica


Madonna di Campiglio

A trentinói síparadicsom az olaszok egyik legkedveltebb téli üdülőhelyének számít.

 


A híres üdülőhely a 3500 méteren felüli Adamello-La Presenella-hegység és a Brentai-Dolomitok közötti szűk völgyben fekszik. A fantasztikus alpesi hangulatú városban, melyet az olaszok a Brenta Dolomitok gyöngyszemének neveznek, sétálóutcák, üzletek, valamint vendéglátó- és szórakozóhelyek legnagyobb olasz divattervezők butikjainak sokasága várja az ide látogató vendégeket.

 


Nyáron 450 km jelölt túraút, moutainbike szakaszok, hegyi tavak, patakok, hegyi vendégfogadók várják a kirándulókat. Adamello-Brenta nemzeti Parkban tett séták során könnyen találkozhatunk mormotákkal, zergékkel, szarvasokkal.





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play