Játék és tudomány Bibione strandján

2014. július 9.

print

Játék és tudomány Bibione strandján

A "Játékosan a tudomány és jövő felé" esemény Bibione strandján feszített szerkezetű építményben, a Zenith tér mellett várja a tudomány világához közeledni kívánó gyermekeket interaktív játékokkal, műhelyekkel, kísérletekkel, találkozókkal és különleges eseményekkel.

2014. június és augusztus 29. között Bibione megnyitja a kapuit a tudomány és a kísérletezés világa és az összes nyáron odalátogató gyerek előtt. Új és kifejezetten ügyes kezdeményezés, amely egyesíti a szórakozást és a tudást.

A kezdeményezés tudományos értékét a trieszti Képzeletbeli Tudós garantálja, egy 1986 óta aktív tudományos ismeretterjesztési központ, amelyet kifejezetten a gyerkek számára fejlesztettek ki.

 

Szombat kivételével minden nap 19:00 és 23:00 óra között a Zenith téren felépített feszített szerkezetű építményben fedezhetik fel a gyerekek a tudomány és a természet világának titkait szórakoztató és interaktív módon: kísérletek, tudományos műhelyek, játékok, események, tudósokkal és fizikai jelenségek imádóival szervezett találkozók, kísérleti órák. Az esték pedig meglepetéseket és lélegzetelállító pillanatokat rejtegetnek, könnyű és elbűvölő tanulással.


Kapcsolódó hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play