Játék és tudomány Bibione strandján

2014. július 9.

print

Játék és tudomány Bibione strandján

A "Játékosan a tudomány és jövő felé" esemény Bibione strandján feszített szerkezetű építményben, a Zenith tér mellett várja a tudomány világához közeledni kívánó gyermekeket interaktív játékokkal, műhelyekkel, kísérletekkel, találkozókkal és különleges eseményekkel.





2014. június és augusztus 29. között Bibione megnyitja a kapuit a tudomány és a kísérletezés világa és az összes nyáron odalátogató gyerek előtt. Új és kifejezetten ügyes kezdeményezés, amely egyesíti a szórakozást és a tudást.

A kezdeményezés tudományos értékét a trieszti Képzeletbeli Tudós garantálja, egy 1986 óta aktív tudományos ismeretterjesztési központ, amelyet kifejezetten a gyerkek számára fejlesztettek ki.

 

Szombat kivételével minden nap 19:00 és 23:00 óra között a Zenith téren felépített feszített szerkezetű építményben fedezhetik fel a gyerekek a tudomány és a természet világának titkait szórakoztató és interaktív módon: kísérletek, tudományos műhelyek, játékok, események, tudósokkal és fizikai jelenségek imádóival szervezett találkozók, kísérleti órák. Az esték pedig meglepetéseket és lélegzetelállító pillanatokat rejtegetnek, könnyű és elbűvölő tanulással.


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play