Tömeg várható szombaton Bécsben!

2012. november 9.

print

Tömeg várható szombaton Bécsben!

Elővételi jegyvásárlásokkal elfogytak advent második szombatjának reggelére és délelőttjére a Bécsig rendelkezésre álló helyjegyek a MÁV-nál.

Elővételi jegyvásárlásokkal elfogytak advent második szombatjának reggelére és délelőttjére a Bécsig rendelkezésre álló helyjegyek a MÁV-nál. Mentesítő vonattal további 300 utas bécsi utazását teszi lehetővé a vasúttársaság december 8-án, szombaton, a Budapest Keleti pályaudvar és Bécs Westbahnhof között, illetve vissza.

 


A menetidő három és fél óra, a vonat a Keleti pályaudvarról 7:00 órakor, vissza Wien Westbahnhofról 18:00 órakor indul. Az utasoknak Kelenföldön, Tatabányán, Komáromban, Győrben, Mosonmagyaróváron, Hegyeshalomban és Wien Meidlingen lesz még lehetőségük fel- és leszállásra mind Bécs, mind pedig Budapest irányába.

Az utasok számára kedvezőbb a mentesítő vonattal Bécsbe utazni, mert a vonatra a pénztárakban előzetesen, díjmentesen lehet a nemzetközi utazáshoz ülőhelyet foglalni.

A vasúttársaság javasolja utasainak, hogy a menetjegyüket és helyjegyüket elővételben váltsák meg az állomások és a menetjegyirodák nemzetközi pénztáraiban, valamint a nemzetközi vasúti jegyértékesítéssel foglalkozó utazási irodák pénztáraiban vagy vegyék igénybe az internetes jegyvásárlási lehetőséget.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play