Advent Fraknó várában

2012. november 9.

print

Advent Fraknó várában

A történelmi pincehelyiségekben hangulatos adventi vásár kerül megrendezésre kézműves termékekkel és ünnepi ajándékötletekkel. Számos látványos program gondoskodik a felejthetetlen élményről. A gyerekeket Griselda boszorkány látogatja meg a várban.


A történelmi pincehelyiségekben hangulatos adventi vásár kerül megrendezésre kézműves termékekkel és ünnepi ajándékötletekkel. Számos látványos program gondoskodik a felejthetetlen élményről. Több mint 8000 látogatót varázsolt el a 2011-ben megrendezett hangulatos advent Fraknó várában, amely idén újra megrendezésre kerül. A történelmi pincehelyiségekben hangulatos adventi vásár mutatkozik be kézműves termékekkel és ünnepi ajándékötletekkel.Ahogy az lenni szokott, idén is számos attrakció és artista gondoskodik arról, hogy a Fraknó várában tett látogatás felejthetetlen élmény legyen. A nagysikerű Tűzmadarak magyar akrobatistái újra fellépnek mind a három napon.

Idén is itt lesz a Fantasztikus Fraknó várából ismert Grizelda boszi, aki óránként látogatást tesz a kicsik nagy örömére. Ugyancsak óránként fotózkodhatnak az ágyúfolyosón a vár kabalafigurájával, az embernagyságú Forfel egérrel.

 


Belépőjegy 2 Euro személyenként.

A látogatókat ingyenes, 30 percenként közlekedő buszjárat szállítja a várba. A busz Fraknó településtől indul. A várban nem áll rendelkezésre parkoló.

Fraknó karácsonyi vására 2012-ben:  november 30-december 2.

7212 Forchtenstein, Melinda-Eszterhazy-Platz 1

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play