» Egyesült Királyság

» Egyesült Királyság » Északnyugat-Anglia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:Piszkos, zajos és szomorú - mint sok észak-angliai város, Manchester is kénytelen volt az évek során levetkőzni a durva iparváros imázsát. Eközben a város büszkén tekint vissza ipari múltjára, amelyet elsősorban a textilkereskedelem jellemzett.

A 18. századi csatornarendszerben tett túra a Castlefield természetvédelmi területen vagy a Tudományos és Ipari Múzeumban interaktív módon sétálhat a történelem nyomában. Sok diák fiatalos, dinamikus hangulatot varázsolt az Egyesült Királyság második legnagyobb városába. Ezt nemcsak a központi elhelyezkedésű egyetemen, a különböző bárokban és klubokban, hanem a menő északi negyedben is megtapasztalhatod, ahol számos független üzlet, kávézó és étterem kapott helyet.

Music City Manchester

Lehet, hogy a Beatles Liverpoolból származik, de Manchester nem kevésbé híres zenekarok otthona: az Oasis, a Smiths, a Joy Division vagy a Take That is Manchesterben él.

A város különösen az 1980-as és 1990-es években vált a szubkultúra központjává, és ma is lenyűgözően élénk zenei életével. Ha ezt élőben szeretné megtapasztalni, látogasson el a különböző fesztiválok egyikére, csatlakozzon egy zenei turnéhoz, vagy szerezzen jegyet egy koncertre az országosan ismert helyszíneken, például a Band on the Wallban.Tartomány:Északnyugat-Anglia
Cím:Manchester
GPS: 53° 28′ 46.16112″, -2° 14′ 42.41328″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward