A hegyek és a természet szerelmeseinek: A tiroli nyár újdonságai

2022. április 8.

print Hetedhétország.hu

A hegyek és a természet szerelmeseinek: A tiroli nyár újdonságai

A 2022-es nyári szezon újdonságai: Új hosszútávú túraútvonalak és tematikus útvonalak, hegyi kerékpártúrák, via ferraták, családi programok, természeti és kulturális létesítmények.





CSALÁDI

Spoggolino: A leghosszabb labdapálya a Kitzbüheli Alpokban

Az Alpinolino Westendorfban, az alpesi felfedezőparkban, a Westendorfban található Talkaser (1770 m) kalandparkban minden a szórakozásról és a kalandról szól. 2022 nyarára a "Spoggolino" golyópálya meghosszabbodik, és akkor a Kitzbüheli-Alpok leghosszabb golyópályájának számít majd. A Choralpe körüli könnyű túraútvonal garantálja a szórakoztató szórakozást az egész család számára.

Fájl:Söll — Hexenwasser Spielwasserfahrzeuge.jpg

Hexenwasser Söll (c) wikipedia/Mattes

Hexenwasser Söll: Új "Eilight" csirkemúzeum

2022 nyarán a Simonalmon található Hexenwasser Söllben egy új csúcspont várja a kis kalandorokat. Az "Eilight" csirkemúzeumban a kis és nagy látogatók mindent megtudhatnak a tyúktojás titkairól: Mi volt előbb - a tyúk vagy a tojás? 

A tizenkét kilométer hosszú tematikus tanösvényen a két vízcsepp, Gschnitzy és Gossy izgalmas történeteket és érdekes tényeket mesél a vízről az új Gschnitztal vízi tanösvényen. A kis felfedezők Steinachból vagy Trinsből a Gschnitzbach-patak mentén a völgybe vezető csepp alakú útjelző táblákat követik a malomfalu melletti Gasthof Feuersteinig. Útközben két kalandos játszótér vár.

Az útvonal hivatalos megnyitására 2022 júniusában kerül sor. 


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play