Az osztrák Alpok csúcsai grandiózus élmény mindenkinek

2017. június 17.

print

Az osztrák Alpok csúcsai grandiózus élmény mindenkinek

Az Alpok látványa és a tiszta hegyi levegő élvezete fáradozás nélkül is elérhető a hegycsúcsokra vezető kényelmes osztrák hegyi vasutakkal.






Túrázás babakocsival Nassfelden

Karintia déli részén, Nassfelden a víz eleméhez kötődő játékos élményekkel várják a családokat. A Millennium-Express kabinos felvonóval, a Gartnerkofel ülőlifttel és a hatszemélyes Madritschen ülőlifttel a családok is kényelmesen szerezhetnek gazdag élményeket a hegyekben.

A Gartnerkofel felvonó hegyállomásánál például fogós feladatatok megoldásával próbálkozhatnak a gyermekek, hogy a jó kedélyű Almrausch kabalával együtt ezzel is óvják a hegyi növény- és állatvilágot. Az izgalmas próbák közé tartozik az utazás a Mini-Flying-Fox járművel, a tornázás a lábakon álló házban vagy a mászójáték is.

A Millennium-Express hegyállomásától indul a babakocsival is bejárható Aqua Trail, amelyen a víz őselemét ismerhetik meg közelebbről az apró látogatók. A túra során duzzasztógátat építhetnek vagy egy igazi vitorlást vizsgálhatnak meg a tengerszint felett 1900 méteres magasságban. Eközben a szülők és nagyszülők kényelmesen elfoglalhatják a kialakított pihenőhelyeket, miközben folyamatosan szemmel tudják tartani a csöppségeket is.

A kalandra vágyó ifjú látogatók a Pendolino nyári szánkópályán is lesuhanhatnak.


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play