Impozáns fény-show Bécs szívében

2016. október 21.

print Eurocomm-PR

Impozáns fény-show Bécs szívében

Lélegzetelállító fények, monumentális épületek, gyönyörködő tekintetek - idén október 21-23. között kerül megrendezésre a bécsi fény-show, a Wien Leuchtet. 





A tavalyi év óriási sikere után a videó, a diavetítés, a fény- és a hangjáték impozáns összjátékát kihasználva a Bécsi Szépművészeti Múzeum és a Bécsi Természettudományi Múzeum homlokzata ismét színes fényárba borul.

A tavalyi, közel 70.000 látogatót vonzó „Wien Leuchtet” fény-show sikerét követően az osztrák főváros idén újra színes fénykavalkáddal várja az érdeklődőket. A Mária Terézia téren található múzeumok egy hétvégén keresztül ismét pompás színekben fognak tündökölni sötétedés után.








Fotó copyright: Eurocomm-PR/Hemrich

A 3D video mapping technikával kivetített videójelenetek első részében a Bécsi Természettudományi Múzeumban található éjszakai állatokat ismertetik meg a nézőkkel, míg a vetítés második felében pedig a Szépművészeti Múzeum meghatározó festményei, szobrai és egyéb műalkotásai elevenednek meg. A két épületet pedig egy földre vetített kép köti össze, a téren sétálgató nézőket is a vetítés részévé téve.

Ezen kívül számos művészi installációval, hangkollázsokkal és fényeffektusokkal, valamint a szökőkutakra vetített kisebb fényjátékokkal is várják a szervezők a látogatókat. A show mindhárom napon 19 óra körül kezdődik és éjfélig tart. 





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play