Az Alpok legcoolabb gyerekétterme nyílt Tirolban

2014. január 15.

print Hetedhétország.hu

Az Alpok legcoolabb gyerekétterme nyílt Tirolban

A tiroli Serfaus-Fiss-Ladis régió idei téli újdonsága a „Murmlirest” és a „Starrest” gyerekéttermek megnyitása. A sírégiót 2013-ban Európa TOP 10 családbarát síterepei közé választották.





A tiroli Serfaus-Fiss-Ladis régió idei téli újdonsága a „Murmlirest” és a „Starrest” gyerekéttermek megnyitása.

Mindkét étterem a Komperdellbahn középállomásán található, a gyerek síiskola mellett. A „Murmlirest” a 6 éven aluliak számára alakították ki és a 4 étkezőrész dekorációja a „Murmli és a hószellem” történetét meséli el. Itt ebédelnek a gyerekek a síoktatóval együtt, és az egy órás szünetet Murmli mormota kalandjaival töltik el.





A „Starrest” étterem 7 étkezőjének kialakítása a nagyobb gyerekenek szól. Egy felfedező utazása a tél kalandos és sportos világán át. „Freestyle” teremben cool grafitikkal van tele a fal, a „Time Warp” egy időutazás a síelés történetében, a „Race Room” teremben a síoktatóval együtt tudják elemezni a teljesítményüket.





A tiroli Serfaus-Fiss-Ladis sírégiót 2013-ban Európa TOP 10 családbarát síterepei közé választották. Itt valóban minden a gyerekeről szó: hatalmas, 45.000 négyzetméteres gyerekország, a Kinderschneealm indiánvilággal, mormotaúttal, mackópályával, dinóerdővel és iglufaluval. 





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play