Családi síelés Karintiában

2012. december 18.

print

Családi síelés Karintiában

Ausztria legdélebbi tartománya igazán kedvező feltételekkel csábít önfeledt családi kikapcsolódásra. Karintia számtalan sírégiója kínál kedvező árú üdülési ajánlatokat a családoknak: ingyenes síbérletet, kedvezményeket a gyermekeknek és inkluzív ajánlatcsomagokat, amelyek magukban foglalják a felszerelésbérlést és a síoktatást egyaránt.

Ausztria legdélebbi tartománya igazán kedvező feltételekkel csábít önfeledt családi kikapcsolódásra.

A téli üdülés esetén az utazás és a szállás mellett az olyan mellékes költségek is jelentős mértékben megterhelik a családi kasszát, mint például a felszerelésbérlés vagy a síbérlet. Ezért Karintia számtalan sírégiója kínál kedvező árú üdülési ajánlatokat a családoknak: ingyenes síbérletet, kedvezményeket a gyermekeknek és inkluzív ajánlatcsomagokat, amelyek magukban foglalják a felszerelésbérlést és a síoktatást egyaránt.

 


Emellett Karintiában a kezdő síelőknek is rendkívül egyszerű dolguk van: Ausztria napsütötte déli tartománya „Tanuljon meg síelni három nap alatt!” mottóval várja a kezdő síelőket, ráadásul az oktatás sikerét pénz-visszafizetési garanciával szavatolja! A hótalpas kirándulásokkal, szánkózással és korcsolyázással kiegészített kínálatban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb mozgásformát.

A gyermekek ingyen síelhetnek


Egyes karintiai régiók igazán különleges kedvezményeket kínálnak a vendégeknek. A Großglockner–Heiligenblut síterepen a tíz éven aluli gyermekeknek naponta mindössze egy euróba kerül a síbérlet, ha legalább a szülők egyike vásárol egy síbérletet.

A Nassfeld-Hermagor síterületen tíz éves korig, a Milstatti-tó körül található síterepeken, a Goldeck sporthegyen és az Innerkrems régióban pedig 14 éves korig ingyenesen síelhet az utánpótlás. A Mölltali-gleccser a tinédzsereket várja különleges ajánlattal: a fiatalok 18 éves életkorig 50% kedvezményben részesülnek a síbérlet árából. A Gerlitzen és a Katschberg-Rennweg síterep pedig tökéletes feltételeket kínál a síeléssel első alkalommal próbálkozó apróságoknak.

Tinik figyelem!


A Bad Kleinkirchheim/St. Oswald régió vadonatúj szolgáltatással várja a fiatalokat. Hétköznap tini síoktatók mutatják be a síterepet. A fiatal síoktatók fergeteges partit varázsolnak a hegyre és megmutatják a Bad Kleinkirchheim hóparkot is. Az új funparkban számtalan akadály, ugrató és rámpa áll a bátor jelentkezők rendelkezésére. A kezdőkre is gondolva minden tudásszinthez találhatók megfelelő nehézségű akadályok. Így az első snowboarddal vagy síléccel történő ugratásokat a kezdő pályán gyakorolhatják a fiatalok.

Karintia második legnagyobb síterepén a tizenkét év alatti gyermekek naponta mindössze egy euróért síelhetnek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy hatnapos síbérletet.

Családi slágerajánlatok

Bad Kleinkirchheim
: A „Familien-Euro” ajánlatcsomag kedvező árú családi üdülést ígér: a 2012/2013-as téli szezonban a 12 éven aluli gyermekek naponta mindössze 1 euróért síelhetnek, ha legalább az egyik szülő vásárol egy hatnapos síbérletet.

Nassfeld
: „SKIHIT FOR KIDS” – a Nassfeld ingyenesen látja vendégül a 10 éven aluli gyermekeket. A szállás a szülők szobájában (ellátással együtt), a síbérlet, a sífelszerelés és a sítároló is ingyenes az apróságoknak.

Villach régió
: a síelés után irány az új KärntenTherme Warmbad-Villach termálfürdő, Ausztria legmodernebb termáloázisa.

Hohe Tauern Nemzeti Park:
a Großglockner-Heiligenblut síterepen a 10 éven aluli gyermekeknek naponta mindössze 1 euróba kerül a síelés, ha legalább az egyik szülő is vásárol egy síbérletet. A Mölltali-gleccser 50% kedvezményt ad a síbérlet árából a 18 éven aluli fiataloknak.

Millstatti-tó:
a 14 éven aluli gyermekek ingyenesen síelhetnek a Goldeck sporthegyen és Innerkremsben.

Katschberg/Rennweg
: a Katschi-gyermekvilágban elkülönített és biztonságos gyermeksípályák várják a kicsiket, valamint extra transzfer is rendelkezésre áll: a síoktatók kísérik a gyermekeket a szállodából a sípályához és vissza.

Weissensee
: február 24-től március 10-ig a Weissensee vendégkártyával ingyenes a síelés (érvényes valamennyi 40 partnerszálláshelyen).

Wörthi-tó
: a Wörthi-tó partján található szállodák némelyike különleges téli ajánlattal kedveskedik vendégeinek: 2 éjszak egynapos ingyenes síbérlettel, 4 éjszaka 2 napos ingyenes síbérlettel.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play