» Ausztria

» Ausztria » Burgenland


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Aki kikapcsolódásra vágyik és szeretne igazán ellazulni, annak érdemes ellátogatnia Burgenland egyik termálfürdőjébe. A gyógyvíz, az elbűvölő környezet és a hozzáértő, barátságos emberek garanciát jelentenek a pihentető feltöltődésre.


A Fertő tó partján fekszik például a St. Martins Therme & Lodge, amely izgalmas kirándulásokat kínál a Fertő–Fertőzug Nemzeti Parkba. A családok különösen nagyra értékelik a Sonnentherme Lutzmannsburg baba- és gyermekfürdőt. A délburgenlandi Reiter's Resort Thermal Spa medencéit két forrás táplálja. A Bad Tatzmannsdorfban található AVITA Therme egy igazán exkluzív, pihentető menedékhely. A stegersbachi Reiters Resort termálfürdőben különleges fürdőélmény vár minden korosztályra. A Burgenland és Stájerország határán található Loipersdorf termálfürdő szintén a kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínálja. Bad Sauerbrunn gyógyfürdőjében az egészség áll a kínálat középpontjában. A nemrég modernizált észak-burgenlandi Kurhaus Marienkron az emésztés és az egészség centrumaként ismert

Burgenlandban 5 termálfürdő található. Legtöbbjük egy vagy több szállodához kapcsolódik:

o Sonnentherme Lutzmannsburg: Európa vezető baba- és gyermekfürdője. Vízi csúszdák, pl. a 270 méter hosszú Monster Ride csúszda.

o AVITA Therme Bad Tatzmannsdorfban: 2000 m² vízfelület, 24 szauna, prémium SPA.

o St. Martins Therme & Lodge: lodge jellegű szálláshely 194 szobával és lakosztállyal, több mint 2000 m² vízfelület. A St. Martins rangerek túrákat kísérnek a Fertő–Fertőzug Nemzeti Parkba.

o Reiters Resort termálfürdő: kénes víz, 14 medence, 9 szauna, családbarát Allegria Hotel – átjáróval a termálfürdőbe. o Bad Sauerbrunn gyógyfürdő: egészségmegőrzésre és gyógyüdülésre specializálódott.

o Loipersdorf termálfürdő: termálfürdő szaunafaluval, sóbarlanggal, élménymedencével, Schaffelbad wellnessoázissal (16 éves kortól). A stájerországi termálfürdő Burgenland határán található.

o A pannon termálfürdők kínálatát több mint egy tucat szálloda egészíti ki, amelyek vagy saját termálfürdővel rendelkeznek, vagy fedett átjáró köti össze egy nagy termálfürdővel.Tartomány:Burgenland
GPS: 47° 30′ 0.00036″, 16° 24′ 59.99976″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward