Megújult a Sonnentherme fürdő!

2012. július 7.

print

Megújult a Sonnentherme fürdő!

A családi élmény-paradicsom 2012. július 7-én nyitja ki újra kapuit – számtalan új attrakcióval, rengeten gyerekprogrammal, egy Mega nyereményjátékkal és nyereményekkel, összesen 150.000 Euró összértékben.

Tucatnyi különlegességgel és újdonsággal nyitja meg újra kapuit július 7-én a Sonnentherme fürdő és a vele szomszédos Sonnenpark hotel – csupán 5 hónapnyi intenzív átalakítás után. A munkálatok őrült tempóban zajlanak: mint amilyen gyors a 270 méter hosszú óriáscsúszda.

 


„Ezzel a széleskörű újjáépítéssel biztosítja a helyét a Sonnentherme fürdő, nemcsak Európa vezető gyerekbarát élményfürdői közt, de Közép-Burgenland gazdasági motorjaként is. Így nem csupán a saját versenypozíciónkat erősítjük, de a munkahelyek is biztosíbbá válnak. – mondja Wolfgang Stündl, a Sonnehterme élményfürdő vezérigazgatója.

Kő kövön nem marad. Összesen 6 új csúszda csatlakozik a már jól ismert óriáscsúszdákhoz, minden korosztály részére. A legkiemelkedőbb az összes közül azonban az XXL családi óriáscsúszda úszógumival, amelyen akár 3 személy is csúszhat egyszerre. A maga 270 méteres hosszával biztosan megdobogtatja majd a kicsik és nagyok szívét. Bátorságra lesz szükség azonban az ugrótoronynál, ahol egy, kettő, vagy akár három méterről lehet a vízbe csobbani. Ellenben az új mászófalnál erőre lesz szükség és aki leesik, biztosan a vízben landol.

 


A vízből rögtön a szabadtéri élményparadicsomba

Kívülről szép,... belülről is! A legkisebbekre egyedi attrakciók várnak természetes árnyékkal, kishajó kikötővel, vízihintával és vízipisztoly-állomással. A vízből kifelé máris a homokban találják magukat a babastrandon. Kedvükre válogathatnak a kisautó versenypálya, merülőmedence és légvár között. Minden a labda körül forog majd a röplabda- és mini futballpályán.

Vasútállomással és alagúttal tarkítva rója a köröket a Dotto-kisvasút, közvetlenül a 100 férőhelyes, büfével ellátott rendezvényaréna mellett. Energiát és napfényt is gyűjthetünk az új, nyugágyakkal teli pihenőparkban. Nemcsak a külső, de a belső gyerekjátszótér is bővítésre kerül, többek között egy 3D-s mozival.

 


A nyugalomra vágyó felnőtteknek az új Relax World lesz a megfelelő. 170 m2 vízfelülettel és masszázselemekkel szolgál a hétköznapi stressz és rohanás kipihenésére. Forró lesz a helyzet az új szaunavilágban, melyben új kabinok és egy infravörös részleg is helyet kapnak. A rengeteg élmény és izzasztó szauna okozta éhséget és szomjúságot csillapítani a felújított étteremben, valamint az új kávézóban lehet.

Saját vízivilág a szállóvendégeknek

Egy közvetlen átjárón keresztül jutnak kényelmesen a hotel vendégei a Sonnenpark szállodából a hotel saját vízivilágába. A Sunny Bunny vízivilágban külső és belső medencék, csúszdák és élményelemek várnak a fürdőzni vágyókra. A hotel valamennyi gyerek-játszórészlege az eltérő korú gyermekek egyedi igényei szerint kerülnek átalakításra. A kerti pavilon és gyerekbarát kertkialakítás csalogat a szabadba.

 


A szállodába való érkezést az időjárástól védett új érkezőrész biztosítja. Megújul a szállodai hall mellett még az étterem is, új show-cooking résszel, illetve új lift lesz babakocsiknak. Az étterem kibővítésén kívül kényelmes boxok és gyerekrész is helyet kapnak. Az állandóan fedett terasz csalogat a hangulatos szabadtéri étkezésre.

Újranyitás július 7-én

 Az óriási újranyitásnál a szerencsére is szükség lesz: 4.400 nyeremény, összesen 150.000 Euró értékben várnak arra, hogy gazdára leljenek. Fődíjként nem csak a Citroën C4 Picasso vihető haza, hanem 100 családi nyaralás is a lutzmannsburgi nyaralóvidéken. Családi belépők, Sonnengolf-utalványok és sok más nyereménycsomag kerülhet azonnali nyereményként a (strand-) táskákba.

A fürdőben július 7-e után is számtalan program várja a fürdőzőket. A Kiddy Contest tehetségkutatótól, a Volker Rosin koncerten át, egészen a Citroen gyorsasági versenyig rengeteg színes élmény vár mindenkit a „Családi hetek“ programjain belül. Így egészen szeptember 16-ig minden nap más-más téma körül forog minden, mint például a „Mászós nap“, „Buli nap“, „Ugráló nap“. A programok közé tartoznak még például a családi csúszda-versenyek, szórakozás a „Splash“ medencében, Sunny Bunny nyári mulatsága és még sok-sok más.
 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play