Fotódomb Bécsben repülőgép vadászoknak

2013. november 17.

print Hetedhétország.hu

Fotódomb Bécsben repülőgép vadászoknak

A repülőgépek szerelmeseinek legnagyobb örömére spotter-dombot kapott a bécsi reptér, így a rajongók közvetlen közelről örökíthetik meg a magasba emelkedő gépeket. Lyukakat is vágtak a kerítésbe.





Hivatalosan is megkezdte működését a bécsi reptér négy méter magas spotter-dombja, amely a planespotterek kedvéért és közreműködésével készült. A repülőgép-vadászok így új perspektívából, optimális körülmények között örökíthetik meg a magasba emelkedő gépeket, hogy a legjobb felvételeket kitegyék az internetre.


Copyright: Flughafen Wien

Ráadásul a kedvükért még lyukakat is vágtak a repteret körülvevő 21 kilométeres kerítésbe. Így a tizenhét fotónyíláson keresztül zavaró rácsok nélkül fotózhatják a gépeket. A fotónyílások kialakításával természetesen nemcsak a spottereknek akartak a kedvében járni, de a rongálások is elkerülhetők.


Copyright: Flughafen Wien

A hatszáz köbméter föld felhasználásával kialakított spotter-domb a bécsi repülőtértől keletre, a két kifutópálya kereszteződésének magasságában található. Megközelíteni Klein-Neusiedl felől lehet, ahol parkolásra is van lehetőség. 





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play