Tél az MQ-ban

2011. október 31.

print

Tél az MQ-ban

A bécsi Múzeumi Negyed nemcsak nyáron kedvelt találkozóhely. A „Tél az MQ-ban" rendezvénysorozat keretében a belső udvart hangulatos téli helyszínné alakítják. A Karácsonyi Negyedben dizájnerek kínálnak eladásra lakberendezési tárgyakat, kerámiákat, üvegtárgyakat, divatcikkeket és ékszereket.





November 10-től a MuseumsQuartier-ban a hideg téli napok ellenére is forró a hangulat. Erről a jégpavilon különleges puncs kreációi, egy curling pálya, valamint változatos programok gondoskodnak: DJ zenével és sokféle izgalmas eseménnyel.

A bécsi Múzeumi Negyed nemcsak nyáron kedvelt találkozóhely. A „Tél az MQ-ban" rendezvénysorozat keretében a belső udvart hangulatos téli helyszínné alakítják. A hat új jégpavilonban kitűnő puncs specialitásokat szolgálnak fel, hogy a látogatók felmelegedjenek. A homlokzatokon látható videóvetítések egészen különleges fényben mutatják az MQ-t.

A „Tél az MQ-ban" rendezvényei során DJ-k szolgáltatnak változatos, melengető zenei mixet. Minden évben nagy a tolongás a kedvelt curling pálya körül. A Múzeumi Negyed medencéjében zajlik a „Winter Race" - távirányítós autókkal.
Aki karácsonyi ajándékot keres, november 25. és 27. között keresgélhet a Karácsonyi Negyedben (Ovalhalle, Arena21, Quartier 21, MQ) Dizájnerek kínálnak eladásra lakberendezési tárgyakat, kerámiákat, üvegtárgyakat, divatcikkeket és ékszereket.

Tél az MQ-ban
2011.11.10 - 2011.12.23. H - P 16:00 órától, Sz & V 14:00 órától

1070 Wien, Museumsplatz 1
www.mqw.at/winter





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play