» Magyarország

» Magyarország » » Balaton


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az utóbbi években hazánkban is egyre népszerűbbé váltak az olyan szabadvízi fürdőhelyek, ahol a két- és négylábúak szabadon fürdőzhetnek. A kutyabarát trendek változásaira, a kutyások igényeire felfigyelve alakított ki három balatoni önkormányzat településükön belül kutyás fürdőzési lehetőséget: Fonyódon, Balatonföldváron, Keszthelyen.

Fonyódi Kutyás Fürdetőhely

Elsőként Fonyódon 2016-ra a terület már alkalmassá vált arra, hogy nyugodt és biztonságos körülmények között várja a kutyás vendégeket.  A strand területe 2021-ben tovább bővült.

Balatonföldvári Kutyabarát Fürdetőhely

2016-ban Balatonföldváron is kijelöltek egy területet a kutyás fürdőzésre. Sajnos azóta itt nem történtek fejlesztések, viszont a terület ingyenesen látogatható.

Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand

A Balaton egyik legideálisabb helyén, a tó legnyugatibb csücskében található a Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand, ahol a partszakasz a tengerpartokhoz hasonlóan fokozatosan mélyül, így a kutyák számára kiváló vízbejutási lehetőséget biztosít. A keszthelyi strand ezen kívül, igazi kutyás közösségi tér is, kutya-játszótérrel, nyitott könyvtárral, társasjáték-sarokkal, vendéglátóegységgel, a környék legjobb lángosával, ahol nemcsak nyári szezonban, de szezonon kívül is több rendezvényt szerveznek. A Keszthelyi Kutyás Park, Piknikkert és Strand 2021-ben elnyerte a Keszthely Város Turizmusáért kitüntető címet is.

Még nem érkezett hozzászólás!