» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A 2 termálfürdő régiójaként is ismert kelet-stájerországi Bad Waltersdorf Európa egyik legismertebb termálrégiója.

A kedvelt üdülőhely napjainkban programok és kikapcsolódási lehetőségek széles választékát kínálja vendégeinek. Az aktívabbakat például egy 18 lyukú golfpálya, egy hőlégballonközpont és egy kötélpark várja. A környéken számtalan kirándulóhely is található, míg az ínyencek kitűnő éttermekben, borozókban és hagyományőrző fogadókban kóstolhatják meg a helyi finomságokat, amelyek közül semmi esetre sem hiányozhat a hagyományos stájer tökmagolaj.

A régió települései: Bad Waltersdorf, Auffen-Großhart, Sebersdorf, St. Magdalena.

FÜRDÉS

Az itt lakók egykoron tejeskannákban gyűjtötték a gyógyforrás vizét, hogy a testre gyakorolt mágikus erejét kihasználhassák. Ma már nincs szükség tejeskannára, de a Bad Waltersdorf gyógyfürdő mind a mai napig működik, immár 30 éve, pontosan a gyógyforrás felett, amelyből naponta 1,9 millió liter víz tör a felszínre. A gyógyfürdő 30 éves működését követően egy átfogó felújításon esett át: 2015 nyarától a Bad Waltersdorf gyógyfürdő modern és otthonos hangulatban várja majd a felüdülni és gyógyulni vágyókat. 

A Bad Waltersdorfban másik fürdője, a H2O élmény-termálfürdő a családok számára kínál izgalmas vízi attrakciókat. (részletek)

KIRÁNDULÓHELYEK

  • Auffen Kneipp-torony (részletek)
  • Erlebnispark Geier erdei kötélpálya (részletek)
  • "Keltische Baumkreisweg" túraút információs táblákkal. 12,6 km, indulás és cél Bad Waltersdorf Infobüro.
Tartomány:Steiermark
Település:Bad Waltersdorf
Cím:8271 Bad Waltersdorf
GPS: 47° 10′ 10.56″, 16° 0′ 32.796″
Honlap: http://www.badwaltersdorf.com

Még nem érkezett hozzászólás!