» Németország

» Németország » Hessen


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Braunfels vára úgy emelkedik a közép-hesseni Lahn-Dill körzetben található, azonos nevű régi város fölé, mint egy mesebeli lovagvár.

Bádogtornyok, bástyák, bástyák és bronzágyúk tanúskodnak az évszázados átépítésekről és bővítésekről. Az egykori középkori vár a 13. század óta a Solms grófok tulajdonában van.

A kastély legszebb termei látogathatók. Ezek közé tartozik a Lovagterem, a Képtár és a Hercegi Családmúzeum. Ezek közül néhány csak vezetett túrák keretében látogatható. A hercegi családi múzeum a Solms-Braunfels-i grófok és hercegek magángyűjteményének különböző kiállítási tárgyait mutatja be. Fegyverek, egyenruhák, párbajpisztolyok, hercegi levelek és érmék, valamint műtárgyak csodálhatók meg, és a hercegnők ruhái és ékszerei is megtekinthetők.

A kastély megtekintése után a gyerekeknek érdemes egy kitérőt tenniük a hercegi állatkertbe (dámszarvasokkal és muflonokkal, a belépés ingyenes).

Még egy tipp: érdemes megnézni Braunfels romantikus óvárosát is, amelynek falai és városkapui úgy illeszkednek az összképbe, mintha a vár részei lennének.

Tartomány:Hessen
Cím:Schloss Braunfels
GPS: 50° 30′ 49.56192″, 8° 23′ 16.02935″

Még nem érkezett hozzászólás!