» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Schladming-Dachstein Sommercard az Alpok egyik legnagyobb kedvezménykártyája, több mint 100 ingyenes nyaralási élménnyel és több mint 100 bónusszal. Május és október között, már egy éjszakás tartózkodás mellé is megkapják a vendégek, a részt vevő több mint 1000 szálláshelyen.

A kártya a tartózkodás idejére lehetővé teszi a kötélpályák, fürdőtavak és uszodák, múzeumok és a régió tömegközlekedési eszközeinek igénybe vételét. Naponta ingyen használhatják az általuk választott hegyi vasút hegy- és völgymenetét. Minden más szabadidős helyszín tetszés szerinti gyakorisággal használható.

2018 új ingyenes és kedvezményes lehetőségek: hajózás a Grundlseen és a 3-tó túra, kötélmászás a lombok között a Rittisbergen, hegyi go-kart és asztalosműhely felnőtteknek és gyerekeknek, stb. 

2018-ban folytatódik a Sommercard sikertörténete a családok előnyeire fókuszálva. Egyfelől a Sommercard sok ajánlata pozitív hatással van a családok nyaralási költségvetésére. Másfelől a családoknak már eddig is kínált rendkívül sokféle nyári élmény további attrakciókkal bővül. Ide tartozik pl. a Kart Race Schladmingban, az újjá alakított Waldhochseilgarten erdei kötélpálya Ramsau am Dachsteinben és a SUP Beast (állva evezés) az Enns mentén. A Sommercard immár 40 ingyenes nyaralási ajánlatot tartalmaz a családoknak és gyerekeknek. Különösen kedvelt a napi gyerekprogram, aminek része a lovaglás, mászás, festés a gyerekműteremben vagy az íjászat.

2016 nyarán a Sommercard tulajdonosai legtöbbször a 7 ebben foglalt kötélpályát, a fizetős utakat és a turistabuszokat vették igénybe. A vendégek körében a kártyával használható 14 fürdő és tó is rendkívül kedvelt volt.

Programok a régióban: (részletek)

Tartomány:Steiermark
Település:Schladming
GPS: 47° 18′ 59.3622″, 13° 42′ 9.85968″
Honlap: http://www.sommercard.info

Még nem érkezett hozzászólás!