» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az olvasás a természetben azt jelenti, hogy a természet jeleit érzékeljük, és az összefüggéseket, valamint a jelentéseket felismerjük. Ennek során a természetet olyan „nagy könyvként” olvassuk, melyet bárki olvashat. A neumarkti olvasás a természetben módszert a Zirbitzkogel-Grebenzen Nemzeti Parkban fejlesztették ki, mely a modern embert arra ösztönzi, hogy úgy olvasson a természetben, mintha egy könyvet olvasna.

Megmutatja, hogyan lehet a természetet még jobban érzékelni, és hogyan lehet ennek során új felismeréseket, élményeket és ötleteket magával vinni magánéletébe, szakmai életébe, valamint személyes fejlődésébe. A természetben olvasás fő témájához kirándulás és nemzeti parki vezetők segítségével gazdag program várja egész évben.

A TERMÉSZETBEN OLVASÁS MÚZEUMA 

2018 szeptemberében megnyílt Neumarktban az élménykiállítás. A természetben olvasás múzeuma műhelyeket is kínál művészekkel workshopokhoz, és mindig várja egy aktuális különleges kiállítás. Ez olyan múzeum, ahol a gyerekek, a családok, az iskolák, az óvodák stb. vannak a központban – különlegességként kisgyermekeknek szánt terület is rendelkezésre áll. A kiállítások húsvéttól október végéig látogathatók, télen naponként egyedi hangsúlyos területek állnak rendelkezésre. A múzeum rossz idő esetén is vonzó alternatíva.

Tartomány:Steiermark
Település:Neumarkt
Cím:8820 Neumarkt
GPS: 47° 4′ 23.75429″, 14° 25′ 31.99195″
Honlap: http://www.naturlesepark.at

Még nem érkezett hozzászólás!