» Ausztria

» Ausztria » Karintia » Karintia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Innerkrems télen ismert síterep, azonban nyáron a gyerekek izgalmas kalandokban vehetnek részt.

FELFEDEZŐ ÖSVÉNY

Az izgalmas "kalandutazás "során a gyerekeknek számtalan rejtvényt kell megfejteniük, és még a bátorságukra is szükségük lesz. A kaland egy óriáspók megmentésével kezdődik. A játék végén a gyerekek "Junoir Ranger" diplomát kapnak. Az izgalmakat a Blutige Alm Hüttében pihenhetjük ki. Itt játszótér és állatsimogató.

Az ösvény nyitva június közepétől október elejéig, naponta 9-16 óráig.

Az ösvényt a Blutige Alm libegővel érhetjük el, amely nyáron csütörtökön, szombaton és vasárnap üzemel.

FELVONÓK Innerkremsben (1.500-2.200 m)

4er-Sesselbahn Grünleitennock 4 üléses libegő

Üzemidő: június közepétől- szeptember közepéig, kedden 9-16 óráig.

Sesselbahn Blutige Alm libegő

Üzemidő: június közepétől- szeptember közepéig, csütörtökön, szombaton és vasárnap 9-16 óráig. Hegyállomáson egy nagy vízijátszótér van.

DONNERSCHLUCHT KINCSE - Vidám kincskersés Innerkremsben

Donnerschlucht Nationalpark Nockberge területén található, 1.500 m magasban, közvetlenül a Nockalmstraße-nál. A szurdok összeköti Innerkremset Schönfelddel (Salzburgerland) és a Kremsbach patak folyik keresztül rajta. Vízesések, sziklák adják a kulisszát a kincskereséshez.

A kincskeresés a Zwergenhüttétől indul, ahol a gyerekek megkapják a szükséges kincskereső-felszerelést: kincskeresőtérkép, kincskereső kalap és kabát, egy filctoll, egy iránytű, 5 védelmező kő, és egy mágikus szemüveg a játék végéhez, amelynek segítségével az utolsó rejtvényt is megfejthetik. (4 euró/gyerek, kísérő felnőtteknek ingyenes. A játék 4 éves kortól ajánlható.)

A játék a Zwergensee-nél kezdődik, és egy izgalmas utazásra hív négy világon át: törpék világa, sárkányok világa, elfek világa és a kígyók világa. A gyerekek a kincskereső térkép segítségével oldják meg a feladványokat, míg végül elérkeznek Nockzwerge kincséhez.

A játék végén a Zwergenhüttében megpihenhetünk. Ha a gyerekek még nem fáradtak pónilovagolhatnak, sziklát mászhatnak vagy a kis játszótéren játszhatnak.

Kincskeresés májustól októberig hétfőtől vasárnapig 10 órától. Az utolsó kincskeresőtérkép kiadása 15.30-kor. A kalandhoz a kincskeresőtérkép 8 euró.

A szurdok kirándulóknak ingyen látogatható. (9862 Innerskrems 7, Donnerschlucht.)

WASSER-KNAPPENWEG

4 km hosszú témaút a vízről és a bányászok életéről. Innerskremsben 400 évig vasércet bányásztak.

ERDEI KÖTÉLPÁLYA

Júliustól szeptemberig naponta nyitva. A felvonók mellett található.

 
Tartomány:Karintia
Település:Innerkrems
Cím:9862 Innerkrems
GPS: 46° 57′ 48.64428″, 13° 43′ 25.69152″
Honlap: http://www.innerkrems.at

Még nem érkezett hozzászólás!